Het Thuisgevoel
Image default
Beurzen en evenementen

Effecten met ballonnen

Effecten met ballonnen

Ons professioneel ballonnenteam heeft door jaren ervaring een zeer grote expertise opgebouwd in het bedenken en uitvoeren van diverse openingen, onthullingen, ballondrops en releases, eerste paal etc, etc.

Door deze ervaring met ballonnen en ondersteunende confetti effecten hebben wij al menig evenement, bedrijfsopening, dansfeest, nationale feestdag aangekleed en ondersteund met decoratie’s en balloonFX.

Daar wij niet afhankelijk zijn van derden kunnen wij zeer snel inspelen op uw wensen en bijna altijd op zeer korte termijn leveren.

In onze mogelijkheden liggen ondermeer het oplaten van ballonnen uit een champagnefles, bol, net of taart, het organiseren en de ballonnen leveren voor een ballonnenwedstrijd, met al dan niet bedrukte ballonnen, ballon droppingen, ballonwanden en natuurlijk een zeer uitgebreid pallet aan decoratie’s. E.e.a. kunnen we ondersteunen met het schieten van confetti of streamers.

Op onze ballonnen website vindt u diverse mogelijkheden. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

http://www.ballonboog.nl