Het Thuisgevoel
Image default
Beurzen en evenementen

Een feest organiseer je bij Welling!

Je wilt binnenkort een groot feest geven en al je vrienden en kennissen uitnodigen, je hebt alleen nog geen idee waar en je weet ook nog niet hoe je feest eruit gaat zien. Bij Welling Duiven ben je op het goede adres! Wij organiseren graag een feest voor je dat jij en je vrienden nooit meer zullen vergeten. Al jouw wensen bundelen we samen en vervolgens gaan we samen met jou die wensen verwezenlijken. Allereerst bepalen we de datum waarop je feest plaats moet vinden. Op basis van het aantal te verwachten gasten, zoeken we er een geschikte zaal bij. Want of je nu voor 20, 50 of 100 mensen een feest wilt organiseren, bij Welling Duiven heeft altijd een zaal die bij je past.

Onze mogelijkheden

Al onze zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Natuurlijk kun je zelf de muziek opzetten die je wilt maar wij kunnen ook een professionele dj voor je regelen die de hele avond de favoriete nummers van jou en je gasten draait. De zaal wordt qua aankleding helemaal aangepast aan jouw wensen. Wordt het een avond waarop veel gedanst wordt? Dan zorgen wij dat alle tafels en stoelen aan de kant staan. Houd je het liever wat ingetogen? Dan kunnen je gasten genieten van een lekker achtergrondmuziekje en eventueel later op de avond nog met de voetjes van de vloer. Qua catering zorgen wij dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. In de keuken staat onze chef-kok met zijn team klaar om de heerlijkste maaltijden en hapjes te bereiden. Alle producten worden vers bereid en helemaal aan jouw wensen aangepast. Maar ook als je alleen kiest voor koffie met diverse soorten gebak of handgemaakte bonbons is dat natuurlijk mogelijk. 

De locatie

Bij Welling ligt in aan een gezellig plein met vele terrasjes en is gemakkelijk te bereiken. Het grote voordeel is dat auto’s kunnen parkeren op eigen terrein. Ook in de weekenden is het heerlijk toeven bij Welling. Met regelmaat worden er leuke evenementen georganiseerd met live bandjes. We heten je van harte welkom! Wil je meer informatie over onze zaalverhuur, catering en tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

https://www.bijwellingduiven.nl/zaalverhuur/nijmegen/