Het Thuisgevoel
Image default
Beurzen en evenementen

Digitaal aanmelden als bezoeker van een concert

Binnenkort is het weer mogelijk: een bezoek aan een concert of een verre vliegreis! Al maanden is het niet mogelijk geweest om je favoriete artiesten op het podium te zien stralen of om naar de zonnige, zuidelijke landen te reizen met het vliegtuig. Veel Nederlanders zijn dan ook toe aan deze vormen van entertainment en kunnen niet wachten tot het mogelijk is om de concertzaal of het vliegtuig binnen te stappen. Waar je vroeger echter genoodzaakt werd om je digitale ticket uit te printen en te tonen bij de balie om toegang te krijgen tot de zaal of het voertuig, is dat inmiddels verleden tijd met DigiReceptie. DigiReceptie heeft namelijk software ontwikkeld, waarmee het mogelijk wordt om een digitaal bezoekersregistratiesysteem te onderhouden. Hoe dat in zijn werk gaat? Dát lees je in dit artikel!

Aanmelden als bezoeker met een QR-code

Met de bezoekersregistratie software van DigiReceptie is het mogelijk om bezoekers digitaal te registreren voor een afspraak bij de tandarts, een bezoek aan het verzorgingstehuis of een ticket voor een concert. De bezoeker ontvangt namelijk een QR-code in de afspraakbevestiging, waarmee hij of zij zich kan aan- en afmelden voor zijn of haar bezoek. Deze afspraakuitnodiging kan op een authentieke manier vormgegeven worden, zodat de bezoeker zich digitaal persoonlijk welkom zal voelen. Bovendien is het mogelijk om hier adresgegevens aan toe te voegen met een kaart, zodat de bezoeker precies weet waar hij of zij moet zijn voor de afspraak. Bovendien werkt DigiReceptie met een app aanwezigheidsregistratie, waarin de bezoeker ook de QR-code kan bekijken.

Ga aan de slag met de software!

Ben jij ook overtuigd van de eenvoudig en efficiëntie van een digitale bezoekersregistratie? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie om meer informatie te verkrijgen over de werking van ons portaal!

https://www.economy.nl/