Het Thuisgevoel
Image default
Badkamer en toilet

De mogelijkheden van beton cire

Bent u uw klassieke woning beu of zit u met een nieuwbouw waar u een industriële look aan wilt geven? Dan zijn er heel wat opties. Beton cire of betonstuc geeft uw badkamer of andere ruimtes in een mum van tijd een betonlook die jaren meegaat. Camee bvba heeft al heel wat jaren ervaring met beton stuc en is gegarandeerd de beste partij voor een badkamer met betonlook.

 

Beton cire zorgt voor een moderne uitstraling

Beton cire zorgt voor een moderne uitstraling en is dan ook ontzettend populair bij mensen die op zoek zijn naar een manier om hun woning een hedendaagse toets te geven. Het materiaal is makkelijk in gebruik, kan snel geplaatst worden en beton stuc is waterafstotend. Ideaal voor gebruik in de badkamer. Neem zeker en vast ook eens een kijkje tussen de referenties van Camee bvba, de specialist in beton cire.

 

De voordelen van beton stuc

U kan de mortex, aanbrengen op elke ondergrond. Beton cire is multi-inzetbaar. De enige voorwaarde die er is, is dat de ondergrond vlak is. Doordat het waterdicht is, is beton stuc perfect bruikbaar in natte ruimtes. De laag is bovendien ontzettend slijtvast en u hebt er amper onderhoud aan. Eens geplaatst hoef u er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Als u dan ook nog weet dat beton cire verkrijgbaar is in een waaier aan kleuren, verbaast de populariteit van mortex u ongetwijfeld niet meer. Dit materiaal is niet alleen makkelijk, de kostprijs valt bovendien reuze mee.

 

Referenties die voor zich spreken

Zoals eerder aangegeven werken ze bij Camee bvba al jaren met beton stuc. In deze periode hebben ze natuurlijk heel wat klanten verder geholpen. Stuk voor stuk referenties die tevreden zijn met hun betonlook in hun badkamers. Enkele van deze realisaties kun u trouwens op de website bekijken. Vraag gerust naar meer referenties of naar de mogelijkheden van beton stuc.

 

Wanden en vloeren met een industriële look

Wilt u uw badkamer een nieuwe uitstraling geven of misschien wilt u wel uw wanden of vloeren onder handen laten nemen? Beton cire voldoet waarschijnlijk perfect aan uw verwachtingen als u een industriële uitstraling wenst. Neem contact op met de specialisten van Camee bvba en zij vertellen u er alles over. Ze bezorgen u een vrijblijvende offerte en alle advies dat u nodig hebt om van jouw project met beton cire een succes te maken.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/beton-cire/