Het Thuisgevoel
Image default
Badkamer en toilet

Badjassen bedrukken

Badjassen bedrukken

Een Luxe en comfortabel relatiegeschenk weggeven? Denk dan eens aan een badjas. Een luxe artikel die je dagelijks kunt gebruiken. Heerlijk zachte, warme en comfortabele badjassen waar je bijna in verdrinkt. Ben je actief in de beauty-, sauna- of medische branche? Dan zijn badjassen ook geschikt voor uw cliënten. Deze luxe geschenken zijn een aanwinst voor iedereen. Er zijn vele soorten badjassen, maar de badjassen van een goede kwaliteit badstof (katoen) zijn bij al onze klanten favoriet. Met of zonder capuchon en in veel kleuren beschikbaar.

Badjas borduren

De badjassen kunnen door ons worden voorzien van een borduring met uw logo of reclame. U kunt ervoor kiezen om uw logo of naam op de borst te borduren maar ook een borduring op de rugzijde is mogelijk. Op de borst is een formaat van 10×5 cm normaal, op de rug wordt meestal een groter formaat aangehouden. Dit is ook sterk afhankelijk van uw eigen wensen en ontwerp. De prijs van borduren wordt per steek berekend, daarom kunnen wij hier geen standaard prijs voor geven. Stel een vierkant logo waar alleen de omlijning van hoeft worden geborduurd of een vierkant logo dat helemaal vol moet worden geborduurd, daar zit een flink prijsverschil in, en hoe groter het logo moet worden geborduurd des te meer steken. 

Badslippers bedrukken

En wat staat er nu zeer elegant onder de badjas, natuurlijk de badslippers van Relatiegeschenk4you. Er zijn badslippers met een open teen of een dichte teen. De badslippers zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De meeste badslippers zijn gemaakt van badstof. Wij kunnen de badslippers bedrukken met het door u gewenste logo of tekst. Zo heeft u een mooie set bij elkaar.

Er zijn ontzettend veel relatiegeschenken en hier een keuze uit maken is altijd moeilijk. Door goed na te denken waarmee u uw relaties wil verrassen en waarmee u uw relaties blij maakt komen veel bedrijven op een mooie badjas vaak gecombineerd met luxe badslippers. Immers een badjas kun je dagelijks gebruiken na het douchen of baden. Lekker schoon en opgefrist in een warme en zachte badjas stappen is heerlijk en daarna nog luxe badstoffen badslippers eronder maken het geheel compleet.

U kunt de badjassen en badslippers cadeau doen bij bijzondere gelegenheden zoals kerstmis of bij bijvoorbeeld een jubileum. Wij kunnen er zelfs een totaalpakket van maken met bijvoorbeeld een handcrème met uw logo of een set . Dan heeft u echt een luxe cadeauset.

Wilt u meer weten over onze badjassen en de mogelijkheden, wij informeren u graag. Neem contact met ons op via info@relatiegeschenk4you.nl of bel os via 0546-433120.

 

https://www.relatiegeschenk4you.nl/verzorging-wellness-bedrukken/handdoeken-strandlakens-bedrukken/badjassen-badslippers-bedrukken/