Het Thuisgevoel
Image default
Badkamer en toilet

Hoe je in 10 stappen tot de perfecte badkamerrenovatie komt?

Wel, dat moet je maar eens aan de heren van RenoZen vragen. Deze specialist in badkamer renovaties in het Antwerpse, heeft de voorbije jaren dit stappenplan verfijnd en kan nu zonder probleem in 10 stappen jouw badkamer renoveren in Antwerpen. Dit proces zorgt ervoor dat je jouw nieuwe badkamer sowieso binnen de 14 dagen in gebruik kunt nemen. Veel sneller is niet mogelijk, terwijl je toch geniet van de perfect afgewerkte badkamer.

Een tekening in 3D van je nieuwe badkamer

Bij RenoZen begint een badkamerrenovatie in Antwerpen steeds met een uitgebreid gesprek. Dit kan in de showroom in Antwerpen, maar ook bij je thuis, dan kan immers de huidige situatie meteen bekeken worden. Op basis van jouw wensen en noden wordt dan een offerte opgesteld voor je badkamerrenovatie. Deze is transparant en glashelder. Ga je met RenoZen in zee, dan wordt een volledige 3D-tekening van je nieuwe badkamer gemaakt. Zo kun je virtueel door je nieuwe badkamer wandelen.

Binnen de 14 dagen badkamerrenovatie in Antwerpen achter de rug

Er komen heel wat materialen kijken bij je badkamerrenovatie in de regio Antwerpen. De mensen van RenoZen staan je met raad en daad bij en gaan ook effectief mee de materialen kiezen met jou. Ze werken met toonaangevende partners en gidsen je mee door het aanbod. Zo krijg je ook ter plekke advies en kun je je sanitaire toestellen en meubels weloverwogen kiezen. Eens de vakmannen van deze specialist in badkamerrenovaties aan de slag gaan, dan weet je dat jouw badkamer renovatie in Antwerpen, binnen de 14 dagen achter de rug is. Zij werken snel, vakkundig en houden je indien je dat wenst perfect op de hoogte van de vorderingen. Voordien is er immers een strikte planning gemaakt.

Professionele opkuis van je badkamer

Is jouw badkamer renovatie helemaal rond, dan komt er een professionele schoonmaakfirma jouw badkamer van boven tot onder reinigen. Zo geniet je meteen van een gebruiksklare en kraaknette badkamer. Een essentieel onderdeel van een badkamer renovatie in Antwerpen van RenoZen. Dit zit in de prijs inbegrepen. Laat je trouwens een leuke Google review achter, dan hebben deze toppers in badkamers nog een leuke extra verrassing voor je.

Honderden tevreden klanten van badkamer renovatie in Antwerpen

Bij RenoZen staat kwaliteit steeds voorop en kun je terecht voor je complete badkamerproject. Verwacht je niet aan stuntprijzen en acties, maar reken steeds op een correcte prijs voor jouw badkamerrenovatie in Antwerpen. Bij RenoZen geloven ze minder in stunts, maar meer in kwaliteit en mond-aan-mondreclame. Honderden tevreden klanten zijn je de voorbije jaren voorgegaan en die genieten nu stuk voor stuk van een prachtige badkamer.

https://renozen.be