Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Claim gemiste inkomsten corona voor slechte hulp van overheid

Nu de natuur weer begint te bloeien en de zon begint te schijnen is ook het terrasjes weer begonnen. Maar wat nou als jouw zaak ten onder is gegaan tijdens de lock down? Overal om je heen zie je grote bedrijven die het wel hebben gered, maar de kleine ondernemer mag weer helemaal overnieuw beginnen. Nederland had deze ondernemingen beter moeten ondersteunen. Vind jij dat ook? Lees snel verder.

 

Een claim gemiste inkomsten corona indienen

Dat de corona crisis enorme financiële gevolgen met zich mee heeft gebracht zal niemand zijn ontgaan. De overheid heeft geprobeerd een lichte ondersteuning te bieden door middel van steunpakketten. Helaas was dit meer een warmhoudertje dan daadwerkelijke steun, want voor ontzettend veel ondernemers was de aangeboden steun onvoldoende. Sommige kwamen zelfs helemaal niet in aanmerking?! Heb jij je zaak moeten sluiten door gebrek aan steun van de overheid in deze moeilijke tijden? Doe dan een claim gemiste inkomsten corona.

 

Zicht naar een betere toekomst

Wie wil er nu niet uitkijken op een rooskleurige toekomst waar alles weer mag? Dan is het wel zo fijn om ook een poot te hebben om op te staan. Je zult maar financieel getroffen zijn en alles kwijt zijn waar je jaren lang hard voor gewerkt hebt om vervolgens zonder baan te zien hoe de grote bedrijven volle terrassen hebben. Laat je niet kennen, vecht terug tegen de overheid en doe nu een claim gemiste inkomsten corona!

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/corona-claims/