Het Thuisgevoel
Image default
Particuliere dienstverlening

Door online scheiden eenvoudig en makkelijk een relatie bëeindigen

Het is nooit leuk om een punt te moeten zetten achter een relatie, maar als je je in een dergelijke situatie bevindt, kan online scheiden het proces vereenvoudigen en je een hoop kosten besparen. Alsmaar meer mensen besluiten uit elkaar te gaan, en doordat we in een digitaal tijdperk leven zijn er nieuwe mogelijkheden om een echtscheiding vlotter te doen verlopen. Zo kun je zelf kiezen welke communicatiekanalen het best bij jullie passen en doordat onnodige tussenpersonen worden weggelaten, gaat alles sneller en zijn de kosten lager. Lees verder voor meer informatie over online scheiden.

Tijd, moeite en kosten besparen

Het meeste van wat je moet weten als je uit elkaar gaat, kun je op het internet terugvinden. Door zelf actief informatie in te winnen bespaar je op de kosten en tijd. Je hebt dan namelijk minder hulp nodig van bijvoorbeeld een advocaat, rechter of mediator. De communicatie is natuurlijk ook erg belangrijk. Doordat je zelf kunt kiezen hoe je contact onderhoudt, kun je dit zo soepel mogelijk laten verlopen. Dat kan bijvoorbeeld per post of telefonisch, maar ook via WhatsApp kunnen jullie met elkaar overleggen.

Minder scheidingskosten

De kosten van online scheiden zijn meestal lager omdat er in veel gevallen gebruik gemaakt kan worden van een subsidieregeling. Bij de Echtscheidingswinkel kun je controleren of je in aanmerking komt en gelijk een online echtscheiding aanvragen. Heb je geen recht op de regeling? Dan wordt er een vast bedrag aangehouden, ongeacht hoeveel tijd het online scheiden kost.

Ga direct aan de slag

Wanneer jullie beiden de aanvraagformulieren van de Echtscheidingswinkel hebben ingevuld, wordt er zowel individueel als met jullie samen contact opgenomen. Een specialist begeleidt je door het proces en zet de afspraken op papier. Vervolgens wordt de alimentatie berekend en de stukken worden via de advocaat aan de rechtbank bezorgd. Als de echtscheiding bij de gemeente is geregistreerd, kan de scheiding binnen enkele weken zijn afgerond. Dat is nog eens aangenaam!

https://www.echtscheidingswinkel.nl/