Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Een photobooth huren op een zomerfeest

Een photobooth huren op een zomerfeest kan tegenwoordig erg makkelijk. Op de website van Lach je Lens kan je verschillende pakketten vinden die je kan selecteren voor het huren van een fotohokje. Daarnaast kan je ook kiezen uit allerlei verschillende fotohokjes. Het plaatsen en opruimen van het fotohokje wordt volledig verricht door het bedrijf zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken. De gasten van je zomerfeest kunnen zelf kiezen wanneer ze gebruik maken van de photobooth. De photobooth bruiloft zijn ook geschikt voor feestjes en recepties. 

Een fotohokje huren 

Een fotohokje huren bij Lach je Lens is erg makkelijk. Als eerst is het verstandig om te kiezen wat voor photobooth je graag zou willen. Je hebt bijvoorbeeld de traditionele fotohokjes met een ingebouwde camera en een gordijn waar je in kan zitten om foto’s te maken. Je hoeft enkel op een knop te drukken om de foto’s te laten maken. Op het scherm kan je vaak zien hoe de foto’s eruit komen te zien en je kan zelfs een achtergrond kiezen. Wanneer je klaar bent worden de foto’s aan de zijkant van het hokje uitgeprint. 

Daarnaast heb je ook modernere photobooths die minder ruimte innemen en geen hokje nodig hebben. Deze photobooths hebben vaak een touchscreen en bieden de mogelijkheid om zelf de foto’s volledig aan te passen op dit scherm. Daarnaast zit er bij elke photobooth een kist met attributen en outfits geschikt voor de foto’s.

Alle fotohokjes zijn uitgerust met een dslr camera die de beste kwaliteit foto’s garandeert. De foto’s worden altijd direct uitgeprint en je kan zelfs zelf kiezen of je de borders van de uitgeprinte foto’s aanpassen en een leuk berichtje bij de foto’s achterlaten voor al je gasten. Deze mogelijkheden kan je ook vinden op de website van Lach je Lens.

Hoe huur je een fotohokje in

Een photobooth huren is erg gemakkelijk via de website Lach je Lens. Je hoeft enkel een pakket te kiezen en vervolgens kan je het fotohokje al bestellen voor de gewenste datum op locatie. Het opbouwen en afbouwen van het hokje wordt volledig verzorgd door Lach je Lens. Daarnaast kan je op de website ook allerlei extra opties selecteren en meer leren over de verschillende soorten photobooths die door de website worden aangeboden. Het is het ideale event op een leuk feestje. Bekijk hier meer over het bedrijf lach je Lens.

https://lachjelens.nl/