Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon heeft niet alleen de manier waarop we winkelen veranderd, maar ook de manier waarop we televisie kijken. De e-commercegigant betrad voor het eerst de streamingmarkt met Amazon Prime Video in 2006. Het biedt een breed scala aan inhoud, waaronder films, tv-shows en documentaires. In de beginjaren was Amazon Prime Video slechts in enkele landen beschikbaar. Het is nu echter beschikbaar in meer dan 200 landen en gebieden.

 

Amazon Prime Video heeft een uitgebreide catalogus met films en tv-programma’s. Het biedt inhoud uit verschillende genres, zoals actie, komedie, drama, thriller, enz. De service heeft ook een aantal exclusieve titels die niet beschikbaar zijn op andere streamingplatforms. Amazon Prime Video is ook een van de weinige streamingdiensten die 4K Ultra HD-content aanbiedt.

 

Hoe toegang krijgen tot Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video is toegankelijk via de Amazon-website of via de Amazon Prime Video-app. De app is beschikbaar voor alle grote platforms zoals Android, iOS, Windows en macOs. Amazon Prime Video kan ook worden gestreamd op tv’s en andere apparaten zoals Roku, Chromecast, Fire TV, enz.

Prijzen

Amazon Prime Video is inbegrepen bij een Amazon Prime-lidmaatschap. Een Prime-lidmaatschap kost $ 14,99 per maand of $ 139 per jaar in de Verenigde Staten. Amazon Prime Video kan ook afzonderlijk worden gekocht voor $ 8,99 / maand.

 

Amazon Prime Video biedt een gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers.

Inhoudsbibliotheek

Amazon Prime Video heeft een grote catalogus met films en tv-programma’s. Je kunt door de bibliotheek bladeren op genre, populariteit, releasedatum, enz. De service heeft ook een aantal exclusieve titels die niet beschikbaar zijn op andere streamingplatforms. Enkele van de meest bekende exclusives zijn titels als “The Boys” en “Good Omens”.

Is Amazon Prime Video de moeite waard?

Als je op zoek bent naar een streamingdienst die een breed scala aan inhoud biedt, dan is Amazon Prime Video zeker de moeite waard. Je kunt verwachten dat je voor elk wat wils in het gezin vindt. De service is ook zeer betaalbaar en biedt een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers.

 

Amazon Prime Video heeft zeker zijn voor- en nadelen. Het is echter een van de beste streamingdiensten die momenteel beschikbaar zijn en is zeker het proberen waard. Als u op zoek bent naar een platform dat een breed scala aan inhoud biedt, dan is Amazon Prime Video de juiste keuze voor u.