Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Haarverzorging voor zelfverzorging

In deze onzekere en verwarrende tijd ondernemen we allemaal stappen om onze dagelijkse gewoonten rond welzijn en zelfzorg te verbeteren; van het uitproberen van nieuwe online workouts, het beoefenen van yoga & meditatie, tot het maken van betere voedselkeuzes en het bedenken van nieuwe manieren waarop u uw tijd thuis kunt doorbrengen.

Dus, waarom zouden we ons zorgen maken over hoe we eruit zien als we binnen blijven? Het antwoord is simpel. We moeten een element van normaliteit in ons leven injecteren; het is zo simpel als aankleden en je haar doen, dat kan het verschil maken voor onze mentale toestand – om nog maar te zwijgen van onze productiviteit.

Zelfzorg begint bij de top, dus laten we bij de wortel beginnen.

Reinig je hoofdhuid

Handen omhoog als je schuldig bent aan het gebruik van droogshampoo na je thuistraining – want wat heeft het voor zin om je haar te wassen om thuis te blijven, toch? Mis. Het gebruik van te veel droogshampoo kan productophoping veroorzaken. Dat is de opeenhoping van haarproducten die je wortels verzwaren, dankzij zaken als droogshampoo, haarlak en gladmakende crèmes.

Hoewel het geweldig is om je hoofdhuid zijn natuurlijke oliën te laten produceren, raden we aan om minstens één keer per week een zuiverende shampoo te gebruiken (zoals Bumble + Bumble ‘Sunday Shampoo’), een diepe reiniging te ondergaan om ongewenste resten op te lossen en om je lokken van wortel tot punt in topconditie te houden.

Een geweldig product van TMHair hairextensions op dit moment is ‘Roots’ van Lush. Je ruikt niet alleen als een Mojito, dit dikke creme-masker is ultrareinigend en licht exfoliërend. De pepermuntoliën geven je haar een luxe glans dankzij extracten van honing en extra vierge olijfolie.

Breng een royale portie aan op droog haar, focus en masseer het in je hoofdhuid en wortels. Je voelt een lichte tinteling van de pepermunt die zijn magische werk doet, en na 10 minuten gewoon afspoelen en voilà.

Een ander geweldig product is ‘Scalp Detox’ van Bumble & Bumble die precies doet wat er op de fles staat. Een lichtgewicht schuimreiniger voor je hoofdhuid die doordrenkt is met micellair water, reinigt je hoofdhuid zachtjes zonder de natuurlijke oliën van het haar volledig te verwijderen. Het is ook verrijkt met cafeïne en vitamine E, wat voorkomt dat je haar uitdroogt, terwijl de cafeïne je wortels stimuleert en ook de groei kan stimuleren! Winnen, winnen. Het kleine mondstuk van de fles zorgt ervoor dat het precies op je wortels kan worden aangebracht en het ruikt ongelooflijk!

Heatless H(Air) Styling

We maken ons allemaal schuldig aan het gebruik van te veel warmte bij het stylen van ons haar, of het vergeten een hittebeschermer te gebruiken als we haast hebben om klaar. Neem deze downtime om je haar een pauze te geven en onderneem stappen om het weer in een geweldige conditie te krijgen. Leave-in conditioners en haarstyling cremes zijn fantastisch om vocht vast te houden en je haar beweging te geven als het eenmaal droog is.

Een van onze go-to-producten is Tigi’s ‘Ego Boost’ leave-in conditioner en split-end hersteller om de haarmat te onderhouden. Vertrouw ons, het is een gamechanger voor haar! Met een beetje kom je al een heel eind met deze lichtgewicht crème, breng gewoon twee pompjes aan na het wassen met shampoo en strijk je lokken glad. Laat het drogen en je haar wordt zacht, glanzend en voelt zo licht aan dat je vergeet dat het er is!

 

https://tmhair.nl/