Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Hoe kom je de zomer door?

De zomer, het seizoen waarin we allemaal massaal op het terras zitten en genieten in het zonnetje van een lekkere cocktail in onze hand. Maar met de opwarming van de aarde komen ook steeds meer dagen van boven de 30 graden voor in ons normaal zo koude kikkerlandje. Maar hoe overleven we de zomers die we ooit zo goed konden hebben.

Een mobiele airco

In Limburg is het vaak het warmste, want die hebben de kou van de zee niet. Dus veel mensen blijven binnen zitten, maar ook daar koelt het vaak niet af. Met een Airco uit Limburg kun je ervoor zorgen dat het binnen toch lekker aangenaam vertoeven is. Een airco kun je namelijk zo instellen op een bepaalde temperatuur en die blijft koelen totdat het de temperatuur bereikt. De airco’s op vandaag kun je tegelijkertijd ook als verwarming gebruiken, oftewel het hele jaar door.

Drinken

Hoewel we gewend zijn om bij warm weer koud te drinken, is het toch goed om bij warm weer ook warm te drinken. Je lichaam heeft namelijk een temperatuur van 37 graden. Als je met warm weer ook iets warms drinkt ga je sneller zweten, hierdoor is het voor je lichaam makkelijker om je lichaamstemperatuur van 37 graden aan te houden.

Ook is het zo dat je hersenen een signaal krijgen als je met warm weer iets warms drinkt dat je lichaam afgekoeld moet worden. Hierdoor gaan je hersenen je lichaam afkoelen en heb je het iets minder warm.

Tuurlijk, veel mensen drinken juist koude drankjes in de zomer op deze bloedhete dagen. Maar we willen onze maag niet van streek maken en zorgen er dus voor dat we ook met de warme dagen gewoon lekker warme drankjes, zoals koffie of thee blijven drinken.

https://de-duurzame-jongens.nl/airco-limburg/