Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Thuis een refurbished macbook

Het is goed om een macbook of ook wel refurbished macbook thuis te nemen. Of misschien wel een Imac? Lees hier alle ins en outs over Macbook pro en de macbook air. Deze refurbished Macbook voor thuis en ook Macbook air voor thuis hebben vele voordelen! 

Lees eerst de imac voor en nadelen

Als u thuis of op kantoor aan een bureau werkt en geen draagbare computer nodig hebt, is de iMac de beste keuze. U kunt kiezen voor het 21,5 “of 27” -model, afhankelijk van hoe groot een display u nodig heeft. Ik raad je aan om niet het Retina 21.5 “iMac-model te kopen en scrollen. Het verschil tussen een ouder display en een retina-display waarbij je de pixels niet ziet omdat ze zo klein zijn, is opvallend, en als je eenmaal bent begonnen met het gebruik van Retina displays, wil je niet meer teruggaan. Wil je nooit meer terug, krijg dan het thuisgevoel met de macbooks avn rentyourmac.com wanneer je ze gaat huren!

Het nadeel is geen voordeel van een iMac is natuurlijk draagbaarheid. Als je ooit je Mac op een andere locatie moet gebruiken, is het lastig om hem mee te nemen. Je zit dus vast op één locatie, zelfs één positie in je huis of kantoor. 

Er zijn twee andere bureaubladopties voor de Mac: de Mac Pro, die vijf jaar geleden werd uitgebracht en nog steeds met vijf jaar oude technologie werd verkocht met 25% minder dan de oorspronkelijke prijs, en de Mac mini, onlangs nog bijgewerkt na vier jaar. Beide computers worden zonder display geleverd, dus u moet dat toevoegen aan uw kosten en de refurbished Mac mini wordt geleverd zonder toetsenbord of muis / trackpad.

Er zijn echt geen gevallen waarin de Mac Pro een goede deal is, tenzij je van die ronde vormfactor houdt en geld hebt om te verbranden. Maar de Mac mini kan een goede, compacte Mac zijn om op je bureau te plaatsen en op elke monitor op elke grootte aangesloten. Het is een beetje zwak in vergelijking met bijvoorbeeld een refurbished MacBook Pro en heeft niet het soort grafische kaart dat je nodig hebt om te gamen, dus het is vooral voor die mensen die het als een standaardwerkstation of een kleine server willen gebruiken of willen gebruik een scherm dat ze al hebben met een compacte computer.

 

De Mac mini, wat vinden we hier van?

Apple heeft drie laptoplijnen: de MacBook, de Macbook Lite, MacBook Air en de MacBook Pro. De MacBook wordt geleverd in een 12 “-model, de MacBook Air in een 13” -model, en de MacBook Pro is verkrijgbaar in 13 “en 15”.

De refurbished MacBook Air is onlangs bijgewerkt, waardoor de oudere refurbished MacBook een vreemde eend in de bijt is en de technologie niet up-to-date is. Maar de 12 “refurbished MacBook is de lichtste laptop en als gewicht belangrijk is, en je gebruik ook licht is, dan zou je het misschien willen overwegen.

De refurbished MacBook Pro.

De refurbished MacBook Pro is duurder maar flexibeler met meer poorten en veel grotere opslagmogelijkheden. Je kunt de refurbished MacBook Pro met en zonder de Touch Bar krijgen, een strip die de bovenste rij toetsen op het toetsenbord vervangt. Deze functie is geliefd bij sommigen en wordt door velen gehaat en verhoogt de prijs van de refurbished MacBook Pro aanzienlijk. Wil je nou lekker het thuisgevoel krijgen met de refurbished macbook pro? Lees alle ins en outs op rentyourmac.com! Veel plezier!

Houd rekening met grootte en gewicht. Zoals ik hierboven al zei, is de refurbished MacBook de lichtste Mac met 2,03 lbs en de 15 “MacBook Pro weegt 4,02 lbs. Als je van plan bent je Mac met je mee te nemen, maakt dit een verschil.

De refurbished MacBook Air.

Wat het werkelijke gebruik betreft, heeft de refurbished MacBook Pro meer vermogen, biedt meer opslagruimte en RAM-geheugen en met zijn Thunderbolt-connectoren kan hij gemakkelijk externe monitors aansturen, waardoor het een refurbished  Macbook is die je zowel op het bureau als onderweg kunt gebruiken. U kunt zelfs een eGPU gebruiken met sommige toepassingen, waardoor deze vrij flexibel is. Voor casual gebruik is de MacBook Air waarschijnlijk het beste, vooral omdat deze zojuist is bijgewerkt en een aantal van de nieuwste technologieën bevat, waaronder Touch Id kaart. Wil je meer weten over de macbook air? lees alles van het thuis gevoel op rentyourmac.com!

https://www.rentyourmac.com/refurbished-macbook/