Het Thuisgevoel
Image default
Dieren

Wat geef je je puppy te eten? Laten we de beste merken hondenvoer bespreken

Heeft u een nieuwe puppy thuis die de juiste voeding nodig heeft? Zo ja, dan is dit artikel voor u. Hondenbezit is meer dan alleen maar een huisdier in huis hebben. Het houdt in dat je voor ze moet zorgen en dat ze altijd gelukkig zijn. Om dat te doen, moet u weten wat ze eten en hoeveel ze eten.

 

Hoe kies je het juiste type hondenvoer?

Het eerste wat u moet begrijpen is dat er in principe twee soorten hondenvoer op de markt zijn – droogvoer en natvoer. Droogvoer is het populairst bij hondenbezitters die er vaak mee werken, omdat het gemakkelijk te bewaren is, langer houdbaar is en op de lange termijn betaalbaarder is. Nat hondenvoer wordt meestal in blik verkocht. Omdat het vers is, is het minder lang houdbaar dan droogvoer en op korte termijn duurder. Het is echter gezonder voor honden dan droogvoer omdat het veel eiwitten bevat en gemaakt is van echt vlees.

 

Waar moet je op letten als je puppyvoer koopt?

Er zijn veel factoren waar je op moet letten bij de aanschaf van Orijen puppy. Een van de belangrijkste dingen is de voedingswaarde van een bepaald soort voer. Zorg ervoor dat u een product koopt dat de juiste hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten bevat om ervoor te zorgen dat uw puppy gezond is en groeit. Ook de kwaliteit van het voer is belangrijk. Lees de ingrediënten op het etiket en vermijd producten die antibiotica of kunstmatige conserveringsmiddelen bevatten. U moet ook zoeken naar een product met de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen om uw puppy te helpen groeien en gezond te blijven. Over het algemeen bevat puppyvoeding meer vitaminen en mineralen dan volwassen voeding. Omdat puppy’s nog in de groei zijn, hebben ze ook meer calorieën nodig dan volwassen honden.

 

Andere belangrijke dingen om te overwegen

– Ras – Als u een hond van een groot ras hebt, moet u ervoor zorgen dat u het juiste soort voer koopt. Deze honden groeien veel sneller en zijn meestal actiever dan kleinere rassen, dus u moet ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. – Leeftijd – Bij het kopen van hondenvoer moet u ook rekening houden met de leeftijd van uw puppy. U kunt al vanaf een leeftijd van 6 weken voer voor puppy’s krijgen, maar het is beter om voor de zekerheid te wachten tot 8 weken. Zoek bij het kiezen van voer voor oudere honden naar producten die helpen bij gewrichtspijn, spijsvertering en huidgezondheid. – Gezondheidstoestand – Als uw hond gezondheidsproblemen heeft, zoals allergieën of diabetes, moet u voorzichtig zijn met wat u hem te eten geeft. U kunt speciaal hondenvoer krijgen dat is afgestemd op deze aandoeningen.

 

Slotwoorden

Als u ervoor wilt zorgen dat uw puppy gezond en gelukkig is, moet u ervoor zorgen dat u hem elke dag de juiste hoeveelheid voer geeft. U kunt dit doen door een dierenarts te raadplegen of de etiketten van de producten zorgvuldig te lezen. Het belangrijkste wat u in gedachten moet houden bij het voeren van uw puppy is dat hij nog in de groei is en meer voedingsstoffen nodig heeft dan een volwassen hond.

https://www.petfooddiscount.nl/content/ecostyle-hondenvoer