Het Thuisgevoel
Image default
Tuin en buitenleven

De voordelen van een buitenkeuken: Een gids voor wie er een op zijn verlanglijstje heeft staan

Droomt u van een buitenkeuken maken? Een buitenkeuken is prachtig. Het brengt iedereen samen buiten, laat ze meer tijd met elkaar doorbrengen en geeft ze een andere plek om rond te hangen dan de woonkamer of hun slaapkamers. Een buitenkeuken kan voor veel meer gebruikt worden dan alleen koken en eten. Ze zijn ook geweldig voor het onderhouden van vrienden en familie, evenals het houden van uw huis koel in de zomer en warm in de winter. Er zijn veel verschillende manieren om van een buitenruimte een buitenkeuken te maken. Dit artikel geeft u een aantal ideeën over hoe u zou kunnen gaan over het creëren van deze prachtige ruimte in uw huis.

 

Beslis over de indeling van de keuken

Zodra u een locatie voor de keuken hebt gekozen, wilt u een lay-out schetsen. Dit zal u helpen erachter te komen welke apparaten en functies je kunt passen in de ruimte. Misschien wilt u de keuken lay-out in verschillende manieren om te zien hoe ze zouden kijken. U zult ook willen spreken met een elektricien om ervoor te zorgen dat u de spanning en stopcontact locaties die u nodig hebt. Zodra u de indeling hebt bedacht, kunt u beginnen met winkelen voor apparatuur.

 

Bouw een keermuur

Steunmuren zijn erg populair bij buitenkeukens. Ze kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals steen, hout en betonblokken. Steunmuren zijn uitstekend voor buitenkeukens omdat ze helpen voorkomen dat er water in het huis komt. Ze zijn ook geweldig voor buitenkeukens omdat ze extra werkruimte bieden. Steunmuren kunnen worden gebouwd van gestapelde stenen of betonblokken. Deze muren kunnen het beste door een aannemer worden gebouwd, omdat ze heel hoog kunnen worden gebouwd en er heel mooi uitzien. Als u geen keermuur wilt, kunt u een buitenaanrecht bouwen zonder een keermuur. Buitenaanrechtbladen zijn een geweldige manier om veel extra ruimte toe te voegen aan uw keuken. Ze zijn meestal gemaakt van een composiet materiaal en komen in veel verschillende kleuren, zodat ze passen in uw outdoor landscaping.

 

Voeg een draagbare grill toe

Draagbare grills kunnen op verschillende oppervlakken worden geplaatst, zoals terrassen, patio’s en zelfs daken. Als u geen permanente structuur voor uw grill wilt bouwen, is een draagbaar model een uitstekende keuze. Veel modellen zijn verkrijgbaar met zijbranders die kunnen worden gebruikt om water te koken of sauzen te maken terwijl u kookt. Draagbare grills zijn meestal van staal, relatief goedkoop en gemakkelijk schoon te maken. Als je een groot gezin hebt of regelmatig gasten ontvangt, kun je overwegen een grotere grill te bouwen. U kunt een grill bouwen van bakstenen, blokken of steen. U kunt ook een grill van hout bouwen. Als u een grill bouwt, zorg er dan voor dat u er genoeg ruimte voor heeft. U wilt niet dat het in de weg staat wanneer u kookt of wanneer u gasten heeft.

 

Vuurplaats en rookoven installeren

Vuurkorven zijn heel gebruikelijk in buitenkeukens. Ze zijn een geweldige manier om gasten te vermaken tijdens de herfst- en wintermaanden. Ze kunnen worden gebruikt om eten te grillen, zoals marshmallows en hotdogs. Vuurkorven kunnen ook worden gebruikt om voedsel te roken. Rookovens zijn perfect voor dingen als het koken van spek en het maken van barbecuesaus. Sommige vuurkorven worden geleverd met een kookrooster, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken voor het grillen van voedsel. Veel vuurplaats bedrijven bieden een breed scala van verschillende stijlen en materialen, zodat u kunt kiezen voor een die zal passen in uw buitenruimte. Rookovens kunnen worden gekocht als vrijstaande eenheden of kunnen worden ingebouwd in een toonbank of muur. Veel mensen bouwen graag een rookoven in omdat ze dan extra ruimte op het aanrecht hebben. Als u een rookoven inbouwt, zorg dan dat u er genoeg ruimte voor heeft, zodat hij niet in de weg staat. Misschien wilt u hem in een hoek of tegen een muur bouwen.

 

Voeg een gootsteen en kraan toe

U kunt bijna elke buitenkeuken uitbreiden met een gootsteen en kraan. Spoelbakken kunnen worden ingebouwd of toegevoegd aan een aanrecht. Er zijn veel verschillende materialen die kunnen worden gebruikt om een gootsteen voor buiten te maken, waaronder roestvrij staal en koper. U kunt zelfs een hergebruikte gootsteen of een grote kom gebruiken voor de afwas. Een gootsteen is een geweldige aanvulling op een buitenkeuken. U kunt het gebruiken voor het wassen van fruit en groenten en voor het schoonmaken van uw gerechten. Sommige buitenkeukens bevatten ook een bar. Dit kan de keuken meer tot een feestruimte maken en is uitstekend als u van entertainment houdt. Als u een bar bouwt, zorg er dan voor dat u ruimte hebt voor krukken en dat ze ver genoeg van de grill af zitten, zodat ze geen vlam vatten.

 

Vloeren en toonbanken toevoegen

Er zijn veel verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor een buitenkeuken. U kunt flagstone, beton, keramische tegels of zelfs hergebruikte materialen zoals hout of bakstenen gebruiken. Er zijn veel manieren waarop u de werkbladen en vloeren kunt indelen. U kunt een eenvoudige lay-out of maak een patroon met verschillende materialen. U kunt ook buiten hergebruikte materialen zoals oude houten pallets, bakstenen of zelfs boomstammen gebruiken voor tafels en toonbanken. Deze materialen zijn goedkoop en kunnen worden hergebruikt om een zeer unieke buitenkeuken te maken. Werkbladen kunnen worden gemaakt van veel verschillende materialen. Ze kunnen worden gemaakt van hout, beton, of zelfs hergebruikte materialen zoals hout. U kunt de werkbladen laten vormen of ze diagonaal of onder een hoek schaven om ze te laten opvallen.

 

Conclusie

Een buitenkeuken kan een prachtige aanwinst zijn voor elk huis. Het is een geweldige ruimte om gasten te vermaken, tijd met familie door te brengen en iedereen naar buiten te krijgen. Er zijn veel verschillende manieren om een buitenkeuken te maken. U kunt een steunmuur bouwen, een draagbare grill toevoegen, een vuurplaats en rookoven installeren, een gootsteen en kraan toevoegen en vloeren en werkbladen aanbrengen. Een buitenkeuken kan een geweldige investering zijn voor uw huis.

https://www.leefinjetuin.nl/blogs/overkapping-zelf-maken