Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

Bestel je herfstbarbecue nu online

Heb je deze herfst een feestje? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf alle inkopen te doen. Dat is, wanneer je alleen drankjes en chips wilt serveren, geen enkel probleem. Maar wat nu als je je gasten heerlijk wilt laten eten? Dan is de BBQ aan huis van AZ wel echt een goed idee. Je kunt nu ook kiezen voor een speciale herfstbarbecue. En dat is een aanrader!

Een herfstbarbecue? Wat zit daar dan bij?

Barbecueën in de herfst en zelfs in de winter wint steeds meer aan populariteit. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt tijdens zo’n herfst- of winterbarbecue lekker in de veranda zitten met de barbecue als verwarming. Dat gaat, natuurlijk, niet met een barbecue op kolen. Daarom kun je, wanneer je een barbecue van AZ regelt, rekenen op een gasbarbecue. Deze krijg je, inclusief de gasfles, gewoon geleverd bij je bestelling. Net als porseleinen borden en RVS bestek, tangen en opscheplepels. Zelfs voor servetten wordt gezorgd! En het mooiste? Je kunt alles, vies en wel, gewoon weer inladen. De afwas is namelijk ook inbegrepen bij het pakket!

Maar het belangrijkst is natuurlijk het eten. Daarom kun je in het herfst barbecuepakket allerlei lekkers vinden. Denk dan aan de heerlijkste soorten vlees (burgers, worstjes, berenpoot, babi pangang burnt ends en gemarineerde kipbrochette). Maar ook geweldige sauzen, salades en twee verschillende soorten brood. Alles dat je nodig hebt om van jouw herfstbarbecue een groot succes te maken. Je hoeft alleen nog maar zelf voor de drankjes en de glazen te zorgen!

Snel geregeld!

Heb je nu bedacht dat je morgen wel wilt gaan barbecueën? Dan is dat geen probleem. De ene dag vóór 13.00 uur besteld betekent dat alles de volgende dag al wordt geleverd. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ruim van te voren te bestellen, maar ook bij een last-minute idee is de barbecue aan huis een goede oplossing. Het vlees, de sauzen, het brood en de salades worden, natuurlijk, altijd vers en gekoeld geleverd. Wist je dat de bezorging gratis is? En dat niet alleen in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), maar ook in België en (grote delen van) Duitsland!

 

Wanneer ga jij genieten van de herfstbarbecue van AZ?