Het Thuisgevoel
Image default
Marketing

De pop-up beursstand

Binnenkort moet je naar een beurs. Het is de zoveelste beurs in een hele korte tijd. Het bedrijf waarvoor je werkt gaat veel beurzen af, waar het bedrijf allemaal vertegenwoordigd moet zijn. Veel klanten is veel beurzen af, zeker wanneer het klanten zijn waarmee het bedrijf nauw samenwerkt. Het is dan een hele klus om een beursstand iedere keer van A tot Z op te bouwen. Om tijd te besparen kan je kiezen voor een pop-up beursstand. Klinkt ideaal, maar waarom zou je daarvoor kiezen?

Pop-up

Een van de redenen om ervoor te kiezen is dat een pop-up beursstand zo makkelijk in gebruik is. Een pop-up beursstand zit vaak in een trolley en is gemakkelijk te vervoeren in je auto. Binnen een half uur ben je helemaal klaar om de beurs te draaien, terwijl anderen nog hun beursstand aan het opbouwen zijn. Een pop-up beursstand is vaak niets meer dan een pop-up beurswand. De pop-up beurswand dient dan als stand. Het is een grote wand met een grote afbeelding erop die helemaal kan worden ingeklapt. Vaak zit er ook een mobiele balie bij.

Inrichting

Wil je de pop-up beurswand nog wat verder inrichten dan alleen een wand en een balie? Dan kan je ervoor kiezen om aan de bovenkant van de stand twee lampen te bevestigen. Op die manier krijg je een iets luxere uitstraling. Je kan er ook voor kiezen om daarnaast ook nog een of twee rollup banners mee te nemen. Deze heb je ook zo opgezet. Je hebt op die manier extra aankleding en een beetje extra reclame en/of informatie die er op de banners staat. Ook kun je ervoor kiezen om nog een rekje mee te nemen wat gemakkelijk is op te bouwen en ook gemakkelijk is af te breken. Hierin kun je bijvoorbeeld brochures van je bedrijf neerleggen.

https://www.beurswandwereld.nl/beursstand/pop-up/