Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Een salon tafel in je tuin is helemaal hip!

Met een salon tuintafel in je tuin kun je alle kanten op! Daarnaast is zo een tuintafel helemaal hip en mag deze dus absoluut niet ontbreken in een leuk aangeklede tuin. Maar hoe kies je nu z’n mooie tafel voor buiten? Er zijn vele verschillende soorten, maten, kleuren en vormen salon tuintafels, maar wat past er nu precies het beste bij jou en je tuin?

Wat erg leuk is om te doen is om je tuin meubels te matchen met het interieur dat je binnen in huis hebt, landelijk, industrieel, staal of houten meubels. Maar wat ook leuk is om te doen is om op zoek te gaan naar iets met een totaal andere smaak voor in je tuin. Je kunt ook kijken naar de laatste trends zijn op het gebied van tuinmeubels en tuin accessoires. Maar wat is dan momenteel de trend als het gaat om tuin meubels?

De laatste trends in tuin meubels

De grootste trend in tuin meubelen op dit moment zijn Rotan, Bamboe, pallet meubels, en industriële tuin meubelen op het gebied van kleur zijn pastel kleuren en zwart 2 hele grote trends. Ook zijn de kunststof tuin meubels nog zeker niet weg te denken uit de tuin want ook deze meubels worden steeds mooier en moderner, daarnaast zijn kunststof tuin meubels volledig onderhoudsvrij, weerbestendig en zeer licht van gewicht. Daarnaast zijn deze meubels ook makkelijk en in veel verschillende stijlen en kleuren te maken en vaak een heel stuk goedkoper dan andere tuin meubels.

Ook blijven houten tuinmeubels in de tuin een grote must! Ze zijn dan misschien wel niet helemaal onderhoudsvrij, maar gaan wel een leven lang mee als hier goed mee wordt omgegaan. Daarom zijn industriële houten tuinmeubels een hele grote trend momenteel want ze zijn erg stevig en robuust en geven je tuin een warme en stoere look.

http://https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/