Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Een nieuw interieur

Voor vele mensen is het een droom die het liefst zo snel mogelijk vervuld moet worden; het huis verbouwen. Hierbij moet er ook gedacht worden aan nieuwe meubelen, denk bijvoorbeeld aan slaapkamer meubelen. Nu zijn er een hele hoop bedrijven die meubels aanbieden, ook worden er veel designmeubelen verkocht waarnaar iedereen zijn voorkeur uitgaat. Alleen zijn deze design meubelen heel erg duur en dus niet voor iedereen betaalbaar. Hierdoor gaan mensen op zoek naar betaalbare design meubelen. Deze zijn gelukkig op veel plaatsen te vinden, een voorbeeld hiervan is Marktplaats.

 

Hoe werkt marktplaats?

Je herkent het wel, een fiets in de schuur die je niet meer gebruikt. Als je een extra centje met deze fiets wil verdienen, kan je hem verkopen op Marktplaats. Dit is een plek waar burgers van Nederland producten kunnen verkopen aan mensen die deze producten wel nodig hebben. Doordat andere mensen jouw oude spullen kunnen hergebruiken wordt er een hoop afval bespaard. Ook worden mensen geholpen die niet een hele grote portemonnee hebben.

 

Diefstal

Helaas is er ook een nadeel van verkoopplaatsen zoals Marktplaats, er vindt hier namelijk veel diefstal plaats. Omdat je alleen contact hebt met de verkoper via sociale media, is er een kans dat de verkoper uit is op diefstal. Zogenaamd het product versturen, het geld ontvangen en nooit het pakket laten afleveren bij de verkoper. Op deze manier zijn er heel erg veel mensen opgelicht.

 

Ook advertenties op sociale media is hier een voorbeeld van. Advertenties van goedkope designproducten die zogenaamd echt zijn. Uiteindelijk heb je het product gekocht en blijkt het helemaal geen designschoen te zijn. Hierdoor kan je honderden euro’s lichter zijn. Kijk dus goed uit op internet met wie je communiceert, vraag desnoods aan een vriend wat hij of zij van deze contactpersoon vindt. Zo bespaar je een heleboel geld.

 

Andere betaalbare design meubelen

Als je niet via marktplaats het risico wilt lopen dat er diefstal plaats zal vinden, dan is het een idee om eens bij een meubel outlet te kijken voor de slaapkamer meubelen of andere betaalbare design meubelen. Verder zijn er ook wel eens meubelzaken die gaan sluiten en alles in de uitverkoop gooien.

https://www.sumato.nl/