Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Hotsofa radiatorombouw ideaal als warme lounge-plek

Wilt je je oude radiator omtoveren tot een heerlijke lounge-plek? Kies dan voor de radiatorombouw van Hotsofa. Het plaatsen van de Hotsofa radiatorombouw is kinderspel. Nadat je hem in huis hebt, plaats je hem simpelweg over je radiator, en klaar ben je. Je kunt de Hotsofa radiator zien als kant-en-klare radiatorombouw. Het is geen radiatorombouw met radiatorpanelen, maar een echte bank over een radiator die ook nog eens een design prijs heeft gewonnen. 

Wil je het grootste assortiment radiatorombouw van Nederland doorpluizen bij de bouwmarkten of maatwerk dat voor tientallen jaren mee gaat? Wij bij Hotsofa meten voor uw radiatorombouw de maten netjes op zodat u niet de winkel in hoeft om een radiatorombouw te kopen. Je kunt met name lage radiatoren ideaal gebruiken voor de radiatorombouw van Hotsofa. 

Door de Hotsofa radiatorombouw te plaatsen creëer je ook nog eens extra ruimte in je kamer. Als de radiatorombouw van het kant-en-klaar pakket in huis is, is deze direct te plaatsen. Zet je de radiatorombouw op laminaat dan is de bank nog mooier.

Je wilt niet zo’n radiatorombouw van de bouwmarkt die nooit echt past. Een radiatorombouw van steigerhout gaat werken en verkleurt. Een plaatstalen radiatorombouw verandert uw oude paneelradiator maar is niet per definitie praktisch. 

Wil je dat de radiatorombouw van muur tot muur loopt, dan is dat ook een optie met de Hotsofa radiatorombouw. Je bepaalt zelf de maten en alles kan op maat worden geproduceerd. Echte nadelen van een radiatorombouw van Hotsofa zijn er niet. Het uiterlijk van de radiatorombouw is geweldig en ook het inmeten van een radiatorombouw is erg specialistisch gedaan door Hotsofa.