Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Wat maakt Vispring bedden zo bijzonder?

Het ene bed is het andere niet. Dit is iets wat meteen duidelijk wordt op het ogenblik dat je het aanbod met bedden op de markt nadrukkelijk(er) gaat vergelijken. We maken in eerste instantie dan ook vooral een onderscheid tussen de merken die standaard bedden verkopen en de merken die bewust hebben gekozen voor het uitsluitend realiseren van maatwerk. De Vispring bedden behoren tot deze laatste categorie. Het merk Vispring heeft er vanaf haar lancering op de markt dan ook geen geheim van gemaakt dat ze de focus voornamelijk legt op het aanbieden van prachtige bedden die over een uitstekende kwaliteit beschikken. Wil jij ook graag ontdekken wat de bedden van dit merk nu precies allemaal zo bijzonder maakt? Neem dan vooral even de onderstaande informatie door.

Eerste producent van pocketveren

Wie zich een beetje verdiept in de beddenmarkt zal al snel kunnen achterhalen dat Vispring er sinds jaar en dag in slaagt om te innoveren. Ze was in het jaar 1901 dan ook ’s werelds eerste fabrikant van bedden die erin slaagde om matrassen te produceren met zogenaamde pocketveren. Dat lijkt op het eerste zicht misschien niet zo heel erg bijzonder, maar dat is het zeker wel. Dit innovatieve systeem waarbij gebruik werd gemaakt van individueel verpakte veren slaagde er dan ook in de praktijk in om een ware omwenteling te realiseren. Tot op moment van schrijven staat ze dan ook garant voor het realiseren van een optimale nachtrust. Ben jij dus met andere woorden één van de vele mensen die elke nacht opnieuw worden geconfronteerd met slaapproblemen? Dan zou je daar op een razend efficiënte manier verandering in kunnen brengen door het kopen van een bed van Vispring.

Vispring bedden zijn gemaakt van de beste materialen

De globale kwaliteit waar een bed over beschikt wordt uiteraard grotendeels bepaald door het materiaalgebruik. Op dit vlak is Vispring erin geslaagd om niet alleen de meest kwalitatieve, maar bovendien ook natuurlijke materialen te verwerken in haar bedden en matrassen. Je kan dan ook door het kopen van een Vispring bed onder meer genieten van de eigenschappen van:

  • Zuivere lamswol;
  • Paardenstaarthaar;
  • Katoen;
  • Cashmere;
  • Zijde;

Voor heel veel mensen is het bij het kopen van een nieuw bed niet alleen zo dat ze een lange levensduur hoog in het vaandel stellen. Bovendien is ook de beschikking hebben over hoofdzakelijk natuurlijke materialen tegenwoordig een zeer vaak gehoorde eis. Geldt dit eveneens voor jou? Dan is het zonder meer een aanrader om een beroep te doen op de mogelijkheden van Vispring.

Ook heel wat sterren kiezen voor een bed van Vispring

De unieke kwaliteit, de fantastische uitstraling en de uitstekende levensduur hebben ervoor gezorgd dat je de bedden van Vispring niet alleen in menig aantal huizen verspreid over de wereld aantreft. Ook enkele van ’s werelds beste hotels kiezen er dan ook doelbewust voor om de mogelijkheden te benutten die Vispring aanbiedt. Dit geldt overigens ook voor enkele van de grootste sterren op deze planeet.  Verschillende bekende persoonlijkheden genieten dan ook elke nacht opnieuw van het geweldige comfort en de sublieme kwaliteit waar Vispring bedden voor garant staan. Denk hierbij onder meer aan personen als Gwyneth Paltrow, David Beckham, Jose Mourinho en Brian Adams. In het verleden stond ook Princess Diana erom bekend zeer grote fan te zijn van het merk.