Een bouwbedrijf inhuren: enkele eenvoudige stappen

Een veel voorkomende vraag voor elke vastgoedbelegger is welke zorgvuldigheid er nodig is bij het inhuren van een bouwbedrijf.

Wie begint te investeren in kleine bouwwerken, kan een ingenieur of architect inhuren als verantwoordelijke voor het werk, de dienstverleners (metselaars, schilders, veredelaars, slotenmakers, timmerlieden…). Op een bepaald moment groeit het aantal beslissingen en kun je het misschien niet bijhouden.

 

Schakel de hulp in van een professioneel bouwbedrijf

 
Dit is het moment om te rekenen op een bouwbedrijf als wimtop, een bedrijf dat een constructie integraal uitvoert op basis van de projecten die door architecten en ingenieurs zijn uitgewerkt. Een goede bouwer biedt minstens drie grote voordelen voor de aannemer:

  • Termijncontrole: d.w.z. begin- en einddatum;

  • Kostenbeheersing: u heeft de prijs voor de uitvoering contractueel vastgelegd;

  • Kwaliteit van het werk: je hebt de ervaring van de professionals die de geleerde lessen in andere constructies dragen.

 
Het bouwbedrijf is een bedrijf dat in staat is om alle werkzaamheden uit de projecten uit te voeren, hetzij met eigen medewerkers, hetzij met uitbestede onderaannemers. Op een praktische manier: je levert de grond en de projecten op, je betaalt het bouwbedrijf en ze geven je een gebouw klaar.

Naarmate de complexiteit van het project toeneemt, neemt de behoefte aan experts en technische consultants toe die alleen een ervaren bedrijf heeft. 

  

Toepassingsgebied Definitie

 
Het is essentieel om te weten wat er precies gebouwd gaat worden, met zoveel mogelijk noodzakelijke projecten. Dit zal het bouwbedrijf helpen om het voorstel samen te stellen, de werkzaamheden uit te voeren en zal het toezicht op de diensten door u vergemakkelijken.

Naast de projecten, beschikken over basisgegevens zoals het gebied dat zal worden gebouwd, een topografisch overzicht en een goed beschrijvend gedenkteken met de specificatie van de afwerking.

 

Kwalificatie van technische aspecten

 
Deze stap is bedoeld om de technische bekwaamheid van het bouwbedrijf te bevestigen. Praat met de klanten van het bouwbedrijf dat u wilt inhuren, dit is essentieel.

Vraag naar de relatie en de kwaliteit van de kosten. Het is niet voldoende om alleen maar te praten, het is noodzakelijk om andere werken die het bouwbedrijf heeft uitgevoerd te bezoeken en te leren kennen.

Lees meer over de mogelijkheden van een bouwbedrijf!