Het Thuisgevoel
Image default
Vloeren

Houten vloeren Haarlem

Ik ga eindelijk op mezelf wonen in Haarlem. Ik heb een lange tijd hiervoor gespaard. Ik deed vorig jaar een opleiding Sport en Bewegen alleen daar ben ik mee gestopt door persoonlijke redenen. Dit was ook in een andere plaats maar omdat Haarlem veel verder weg ligt is het niet mogelijk om elke dag op en neer te reizen en kan ik dus eindelijk op mezelf gaan wonen! Ik vind het wel een beetje spannend maar ik heb er super veel zin in. Ik heb ook al een super leuk appartement gekocht net buiten het centrum. Het was niet al te duur maar dat komt ook omdat er nog het nodige aan moet gebeuren. Zo moet de badkamer een upgrade krijgen want de douche ziet er niet meer uit en ik vind het wel lekker als er een grote douchekop op zit. Ook is de wastafel aan vernieuwing toe en is er een nieuwe vloer nodig in de woonkamer. Ik wil graag een houten vloer Haarlem. Ik vind ook hout mooi in de structuur van het huis passen dus ga ik op zoek naar een houten vloeren Haarlem.

Baxhouthandel.com

Ik was aan het zoeken naar een bedrijf dat een nieuwe houten vloer voor mij kon plaatsen. De oude was aan vernieuwing toe dus ben ik op zoek naar een nieuwe. Ik had al het een en ander opgezocht op het internet en toen zag ik in een keer heel erg toevallig op facebook iets staan over baxhouthandel.com. Ik ging dus op de site kijken en dit zag er erg goed uit. Ik besloot dat dit bedrijf mijn nieuwe houten vloer ging plaatsen en had er de volste vertrouwen in.

De nieuwe houten vloer

Mijn nieuwe vloer ligt er nu 3 weken in en het is prachtig. Het lijkt veel ruimer dan eerst en alles is zeer goed gelegd. Ze waren ook binnen een middagje klaar dus ik zat niet erg lang in de zooi, erg fijn. Als je op zoek bent naar houten vloeren in Haarlem dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Baxhouthandel, echt een aanrader.