Het Thuisgevoel
Image default
Vloeren

Maak het gevoel van de ruimte groter met grote vloertegels

Grote vloertegels zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en tijdloze vloeroptie. Grote vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en materialen. Waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elk interieur. Bovendien zijn grote vloertegels makkelijk te onderhouden en duurzaam, wat betekent dat ze een lange tijd mee kunnen gaan. Grote of XL-Vloertegels zijn tegels voor op de vloer met formaten die beginnen vanaf ongeveer 100×100 cm.

Een ander ruimtelijk effect

Een van de voordelen van grote vloertegels is dat ze een ruimtelijk effect hebben. Doordat ze groter zijn dan standaard vloertegels, lijken ze een groter oppervlak te bedekken en kunnen ze een kamer visueel vergroten. Dit is vooral handig voor kleinere ruimtes, waar je misschien wilt voorkomen dat de vloer te druk of te bezet lijkt. Daarom worden grote vloertegels ook vaak gekozen in een ruimte zoals de badkamer of keuken.

Het onderhoud van grote vloertegels

Grote vloertegels zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben vaak een gladde afwerking, wat betekent dat stof en vuil makkelijk te verwijderen zijn. Bovendien zijn ze waterafstotend, wat betekent dat ze minder vatbaar zijn voor vlekken of beschadigingen door vocht. Deze voordelen zijn allemaal te danken aan het gemak van keramiek. Alle grote vloertegels uit ons assortiment zijn keramische vloertegels.

Waar worden de vloertegels van gemaakt?

Er zijn een aantal verschillende materialen waaruit grote vloertegels kunnen worden gemaakt. Keramiek is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. Natuursteen is een andere optie, maar het kan duurder zijn en kan gevoelig zijn voor vlekken en krassen. Daarom kiezen we in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren dan ook voor de kwalitatieve voordelen van keramiek.

De verwerking en het leggen

Als je overweegt om grote vloertegels te leggen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste tools en materialen hebt. Dit omvat onder andere een tegelsnijder, waterpas, rubberen hamer en notensleutel. Zorg ook dat je het oppervlak goed voorbereidt door eventuele oneffenheden te verwijderen en een laag tegellijm aan te brengen. Als je de tegels op de juiste manier legt, zullen ze een mooie en duurzame toevoeging zijn aan je huis. Het legwerk van de tegels is een werk dat op precisie aankomt. Daarom is het aan te raden het leggen van grote vloertegels te laten doen door iemand die hier ervaring mee heeft, zoals een tegelzetter. Gelukkig kunt u bij Regge Tegels & Vloeren uw vloertegels kopen inclusief het leggen.

Alle stijlen aan grote vloertegels verkrijgbaar in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt grote vloertegels in verschillende formaten en stijlen aan. Zo kunt u het XL-formaat voor op de vloer vinden dat past bij uw wens. Kom ons assortiment gerust eens bekijken bij ons in de showroom. En krijg hier direct advies van onze verkopers!

https://www.regge-tegels.nl/vloertegels/grote-vloertegels/