Het Thuisgevoel
Image default
Winkels

Kluizen en archiefkasten om je waardevolle spullen te beschermen!

Kluis&Co is de webwinkel van Kop Beveiliging op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging is Kop Beveiliging met recht de specialist op dit gebied. Een kluis kopen doe je vanaf nu dan ook het beste bij deze moderne online shop.

Kop Beveiliging komt uit Leerdam (Gelderland,in het midden van Nederland) en bedient vanuit haar hoofdkantoor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Met het groeiende aantal inbraken in Nederland en daarmee een goeiende markt voor met name particuliere kluizen was het in 2015 voor Kop Beveiliging hoog tijd om een webshop te lanceren.

Kluis&Co onderscheidt zich door haar uitgebreide service en het leveren van aanvullende diensten zoals professionele montage (met bv chemische ankers). Ook levert Kop Beveiliging alleen maar hoogwaardige producten van de bekende en betere merken. Dus geen goedkope, namaak kluizen die inbrekers zo open hebben..

Naast inbraakwerende en brandwerende kluizen en archiefkasten is de webshop Kluis&Co ook het adres als het gaat om wapenkasten, thuiskluizen, datasafes, eurosafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

Voorzien van het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kluis&Co de meest betrouwbare en volledige partij als het gaat om kluizen en archiefkasten. Kluis&Co voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus.

Naast kluizen en archiefkasten worden er in de webshop ook meerdere accessoires verkocht. Profiteer nu van de scherpe prijzen en de jarenlange ervaring van echte vakmensen als het gaat om beveiliging. Bekijk snel de webshop Kluis&Co en mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

http://www.kluisenco.nl