Het Thuisgevoel
Image default
Woningaanbod

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een landelijke franchise organisatie die je helpt om veel geld te besparen bij de aanschaf van een nieuwe woning, ook in de regio Rotterdam.

Een aankoopmakelaar is een makelaar die je helpt bij de aankoop van je nieuwe woning, deze aankoopmakelaar staat dus recht tegenover de verkopende makelaar. De makelaar van de verkopers is op zoek naar een zo hoog mogelijke prijs voor de woning. Mevrouw de Aankoopmakelaar gaat voor jou op zoek naar de scherpst mogelijke aanschafprijs!

In Rotterdam en omstreken wordt Mevrouw de Aankoopmakelaar vertegenwoordigd door makelaar Annemieke Roos. Annemieke is een ervaren makelaar en kent Rotterdam en omgeving op haar duimpje.

Annemieke houdt zich als aankoopmakelaar alleen bezig met de aankoop van woningen en niet met de verkoop van woningen. Zo zijn er absoluut geen tegenstrijdige belangen bij de aanschaf van jouw woning!

Annemieke helpt je met het begrijpen van de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het ontdekken van verborgen gebreken en met het zorgen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al meerdere keren uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Laat Annemieke je namens de organisatie Mevrouw de Aankoopmakelaar in Rotterdam en omgeving volledig ontzorgen en de scherpste prijs voor jouw nieuwe droomhuis realiseren!

Met Annemieke ben je verzekerd van alle benodigde kennis, weet je zeker dat je geen miskoop begaat en bespaar je all heel snel duizenden euro’s.

Huis kopen in Rotterdam? Neem contact op met Annemieke!

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam/huis-kopen-rotterdam/