Het Thuisgevoel
Image default
Woningaanbod

Wonen in Nijmegen? Check deze tips!

Gaat u uw woning verkopen? Of wilt u een woning kopen? Tips kunnen geen kwaad, in tegendeel zelfs! Door deze tips verbetert u uw verkoop van uw woning of gaat u anders de woningmarkt in voor een woning. Lees vooral deze tips van een makelaar uit Nijmegen.

Hoe zorgt u voor een niet te vergeten eerste indruk?

Het allerbelangrijkste medium bij de verkoop van uw huis is? Internet natuurlijk! Er komt zoveel informatie op internet terecht, over verschillende aspecten voor een soepele en goede verkoop van een woning. Ook over hoe u een niet te vergeten eerste indruk achterlaat op uw woning.

Hoe laat u een onvergetelijke 1e indruk achter op uw woning? U moet ervoor zorgen dat de potentiele koper zijn 1e indruk perfect is. Denk aan de voorkant van uw woning, een potentiele koper ziet deze als allereerst. De gevels, de voortuin, het pad een hek etc. zorg ervoor dat al deze aspecten er goed en netjes uitzien, zo bevordert u de kans dat uw woning verkocht wordt.

WhatsApp buurtpreventie is gewild

Een potentiele koper wil graag veilig weg van huis kunnen, zonder dat er ingebroken wordt. Erg fijn voor de bewoners in de buurt is een WhatsApp buurtpreventie, wanneer er iets vreemd gezien wordt, verschijnt er een bericht in de WhatsApp groep. Zorg ervoor dat dit in uw buurt actief wordt, het werp positief zijn vruchten af.

De goede punten van uw woning benadrukken

Dit klinkt eigenlijk wel erg logisch, maar toch zijn er vele verkopers die dit niet doen of niet goed genoeg. Waarom heeft u ooit voor uw woning gekozen? Door zijn mooie tuin, vele kamers, grote oppervlakte etc. Ga bij uzelf na, wat zijn de sterke punten van mijn woning? En benadruk deze erg goed in uw advertentie.

Uw financiële mogelijkheden bepalen

Voordat u op zoek gaat naar uw nieuwe woning, moet u eerst weten wat u kunt lenen qua hypotheek. Laat u dan ook adviseren door een erkend hypotheekadviseur. Door u te laten adviseren weet u volledig wat u kunt lenen, zo weet u direct of u de woning kunt aanschaffen. De vraagprijs is niet altijd de verkoopprijs, probeer samen met uw makelaar goed te onderhandelen.

Wilt u gaan kijken voor een nieuwe woning of wilt u uw woning verkopen in Nijmegen? Neem vooral contact op met een van de plaatselijke makelaars die u goed kunnen ondersteunen gedurende dit spannende proces. Veel plezier!

 

https://www.makelaar-nijmegen.nu/