Het Thuisgevoel
Image default
Woningaanbod

Redenen om een bouwkundige keuring uit te laten voeren door bouwkundige keuring Haarlem

Waarom een bouwkundige keuring uit laten voeren door bouwkundige keuring Haarlem ?

Het koopproces van huis kan heel ontmoedigend zijn. Er zijn veel mensen bij betrokken tijdens het hele proces. Er gebeurt zoveel dat het een overweldigend proces kan worden. Laat u echter niet door alle handelingen van het proces een van de belangrijkste stappen vergeten. Mis de inspectie van het huis niet.

Huisinspecties vormen een ingewikkeld en instrumenteel onderdeel van het thuiskopieproces. Op de lange termijn bespaart u tijd en geld. Er zijn ook net zoveel mensen die een huis proberen te verkopen dat ook zou moeten overwegen om een ​​pre-listing woninginspectie te kopen. Als u gemotiveerd bent om uw huis te verkopen, waarom zou u het dan met een heleboel problemen op de markt brengen? Ze komen gewoon voor het sluiten van de potentiële kopers, nadat ze hun eigen huisinspectie hebben gedaan. Het is gemakkelijk om een ​​deel van de slijtage van een huis over het hoofd te zien, wanneer u het bezit. Als iemand een levenslange investering doet om je huis te kopen, willen ze ervoor zorgen dat het geen geldput wordt. Niemand wil een huis kopen dat ze moeten repareren voordat ze kunnen intrekken.

Dus je zou een bouwkundige keuring aan moeten vragen?

Absoluut! Dit kan bijvoorbeeld bij bouwtechnische keuring Haarlem. Je koopt niet alleen die mooie aangepaste keuken, master suite of garage voor 3 wagens. Je koopt ook een verborgen of verborgen gebrek op de loer in de muren, de kruipruimte of de zolder. Een typische inspectie begint op het dak en eindigt bij de fundering. Het controleert tussendoor alle grote huissystemen (sanitair, elektrisch, verwarming, koeling, enz.). Een goede huisinspectie, door een erkende huisinspecteur, kost ongeveer EUR 300 tot EUR 500 en kost 1 tot 2 uur. Er zijn veel factoren voor de tijd, zoals de grootte en de leeftijd van het huis. Ook, gewoon omdat de bouw van een huis nieuw is, betekent niet dat u geen inspectie thuis nodig heeft. Alleen maar omdat iets nieuws is, betekent niet dat het geen gebreken vertoont.

Nadat u de bevindingen in het rapport voor thuisinspectie heeft ontvangen, moet u evalueren of er sprake is van deal-breakers. Enkele voorbeelden zijn ernstige structurele defecten of elektrische problemen. Misschien wilt u zelf kleine reparaties uitvoeren om te voorkomen dat u met de verkoper moet muggenziften. Alle bevindingen zijn echter een hefboom voor het onderhandelen over de uiteindelijke prijs van het huis. 

Ook voor bouwkundig advies Haarlem kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op met 0636078178.

https://bouwkundigekeuring-haarlem.nl

Gerelateerde artikelen

Oververhitte woningmarkt

Makelaar Eindhoven

Wat mag je verwachten van een goede makelaar?