Unieke ring? Natuurlijk bij Bijzondere Trouwringen.nl

De naam van de website vat het goed samen: op bijzonderetrouwringen.nl vind je exclusieve trouwringen! Traditionele en nog steeds veel gedragen ringen zijn gouden trouwringen. We bedoelen dan de klassieke, gladde, geelgouden ringen. Ze hebben een rustige uitstraling, zijn tijdloos mooi en dragen comfortabel.

Een voorbeeld is de Estate. Het is mogelijk om in de vrouwenring van dit model een of meerdere subtiele briljanten aan te brengen. Zo’n detail zorgt voor een verrassende schittering op een verder bescheiden ring. Vinden jullie het leuk om toch een beetje af te wijken van een ‘standaard’ trouwring.

Misschien past het paar Ponente goed bij jullie? Deze ringen zijn breder en platter dan gangbaar. De bovenzijde is gematteerd. Oftewel de vormgeving van deze ringen is iets meer van deze tijd. Om de damesring te completeren kan gekozen worden voor een gele, rechthoekige padparadscha saffier, een warmrode robijn of een oranje korund.

Witgoud, geelgoud of platina?

Bij bijzondere trouwringen is er keuze uit allerlei modellen trouwringen witgoud, maar niet iedereen weet dat er ook prachtige verlovingsringen in dit materiaal leverbaar zijn. De Tango bijvoorbeeld die positief opvalt door het speelse lijnenspel. Ook populair is de witgouden ring met een opening aan de bovenkant waar een briljant in verwerkt zit.

Nog een voorbeeld: een ring die aan de bovenzijde open is, waarbij de ene kant plat en de andere rond is. In het ronde deel zit een prachtige edelsteen verwerkt. Dit zijn zomaar drie exemplaren. Vanzelfsprekend is er veel meer mogelijk. Zowel qua materiaal als qua vormgeving, stijl, uitstraling en afwerking.

Een verlovingsring wordt van oudsher door de man gegeven aan zijn aanstaande vrouw als hij haar het huwelijksaanzoek doet. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel meer varianten mogelijk. Een man die zijn aanstaande man, een vrouw die haar aanstaande vrouw of een vrouw die haar aanstaande man een ring geeft. Ben jij nieuwsgierige naar de volledige collectie verlovingsringen? Je kunt langsgaan bij Bijzondere Trouwringen in Amersfoort, Diemen of Veenhuizen. Op www. bijzonderetrouwringen .nl staan de adressen, telefoonnummers en emailadressen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl