Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Alles voor in de badkamer

Elk huis heeft minstens wel 1 badkamer, die badkamer is zo af en toe om de zoveel jaren wel een keer aan vervanging toe. Er gaat wat kapot in de badkamer, hij ziet er gewoon heel oud uit, je wilt een wat modernere badkamer kortom genoeg redenen om een nieuwe badkamer te nemen. En waar kan je dat nou beter doen dan bij Q1 Sanitair!  

Q1 Sanitair

Bij Q1 Sanitair heb je alles wat je nodig hebt voor jouw sanitaire voorzieningen. Ze hebben alles voor in de badkamer. Zoals badmeubels, spiegels, douches, baden, kranen, wastafels en tegels voor in jouw badkamer. Je kunt je hele badkamer zelf samenstellen. 

Om echt een goed beeld te krijgen van de badkamer, wil je meestal graag de badkamer in het echt zien voordat je de badkamer koopt uiteindelijk. Bij Q1 Sanitair kan je gewoon langskomen in 1 van de 16 showrooms. 

De showrooms zitten in Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Beuningen, Den Haag, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerhugowaard, Leeuwarden, Sittard, Tilburg en Zeist. Het maakt eigenlijk niet uit waar je woont aangezien er altijd wel een Q1 Sanitair in de buurt zit. Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij 1 van de showrooms om alles voor in de badkamer te halen bij Q1 Sanitair. 

Complete badkamer

Bij Q1 Sanitair hebben ze echt alles voor in de badkamer. Heb je nou een hele grote badkamer of een hele kleine, bij Q1 Sanitair kan het geregeld worden. Je kan je hele badkamer zelf samenstellen zodat hij precies is zoals jij wilt. Wil je alleen een douche? Of een bad en een douche? Het kan allemaal bij Q1 Sanitair. 

Heb je totaal geen idee wat je wil, dan kun je gewoon langskomen in de showrooms, hier staan verschillende badkamers opgesteld, zodat jij een beetje kan kijken wat je wilt en wat inspiratie kan opdoen, om uiteindelijk de perfecte badkamer samen te stellen. 

Bij Q1 Sanitair hebben ze alles voor in de badkamer en voor een hele goede prijs en een geweldige service. Ook hebben ze nog veel keus door alle verschillende merken die er verkocht worden, zo zit ervoor iedereen wel wat bij.

Bij Q1 Sanitair verschilt per product wat de garantie is. Elk product heeft minimaal 2 jaar garantie, dus gaat iets kapot dan is er niks aan de hand en kan je product gratis vervangen of gerepareerd worden. 

Interesse in een badkamer bij Q1 Sanitair? Check dan direct de website!

Gerelateerde artikelen

Bij een interieur uit de vorige eeuw hoort een deurklink jaren 30

Goed beslagen ten ijs met eigendomsinformatie

Velvet fauteuil: een interessant meubel