Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

COME FLYCARPETS WITH ME!

Wanneer je een vloerkleed koopt voor de inrichting van je huis, zijn er een aantal basistips om in het achterhoofd te houden.  Een vloerkleed voor de woonkamer moet voldoen aan jouw smaak en woonstijl natuurlijk. Je wilt dat de vloerkleed sfeer en warmte toe voegt aan je zithoek. Het nieuwe kleed moet ook passen met de rest van je inrichting.  Je hoort wel zeggen dat de bank de grote eyecatcher is in de ruimte, maar het vloerkleed máákt je zithoek! 

GROOT ROND VLOERKLEED VOOR SPEELSE UITSTRALING

Er zijn dus een paar belangrijke punten bij het uitkiezen van jouw perfecte vloerkleed. Wat is de functie van de vloerkleed? Wil je koude voeten voorkomen in je kamer of wil je een echte eyecatcher in je inrichting? Natuurlijk kan dat samen!  Maar je moet hierbij ook rekening houden met het formaat en de vorm van jouw ruimte.  Neem eerst goed de maten op om teleurstelling te voorkomen. Welke vorm kies je? Elke vorm mag tegenwoordig en een leuke mix is helemaal hedendaags. Een mooi rechthoek voor onder de eettafel wordt veel gekozen. Een groot rond vloerkleed bij de zithoek doorbreekt alle rechten lijnen en zorgt voor een speelse look. Heb je een vierkante ruimte? Dan past een rond vloerkleed perfect. En niet onbelangrijk, is het materiaal dat je kiest. Kies je voor hoogpolig voor een lekkere zachte structuur en aan je voeten en een relaxte look of wil je juist laagpolig in fijn of grof voor een wat strakkere uitstraling? Of wil je juist een vintage vloerkleed in je woonkamer? Voor iedere smaakt en stijl is er wat te vinden!


Want laten we wel zeggen, niets is fijner dan na een dag hard werken op kantoor om thuis te komen en de voeten ontbloot op een heerlijk warm en zacht vloerkleedje neer te strijken! Kijk voor inspiratie voor jouw ideale vloerkleed bij flycarpets.nl, dan kan jouw ervaring niet mislukken!