Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Een wand maken met betondelen

Als u van plan bent om binnenkort eens te bekijken wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn, of u gaat misschien een hele nieuwe tuin of park aanleggen (als onderneming): in dat geval is het aan te bevelen om de aanschaf van betonnen L-elementen te overwegen.

Betondelen in L-vorm

Betonnen L-elementen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zorgen ervoor dat u hoogteverschillen kunt opvangen in uw tuin. Door het gebruik van deze sierlijke elementen in de vorm van een L heeft u binnen een mum van tijd uw klus geklaard, omdat het u tijd en werk zal besparen. Doordat zij reeds zijn gevormd bieden zij directe stutting bij plaatsing. 

U kunt zo gemakkelijk ophogingen maken in uw tuin of in het park wat zal zorgen voor een speels effect. De korte zijde kunt u ook inmetselen om zo een rand te creëren voor om het terras of om een afscheiding te maken tussen het gazon en de beplanting.

Plaatsing op harde ondergrond

Het l-element dient op een harde ondergrond geplaatst te worden, zodat deze te allen tijde voldoende tegenwicht blijft bieden. Zodra het element als stutting dient, komt er een grote kracht op te staan (wat beton gemakkelijk kan hebben). 

Wilt u een harde ondergrond aanleggen? Neem hiervoor een kijkje op de website Betonpoer.com.

Doordat de voet (het korte gedeelte) van het l-element staande is, functioneert het als stutting doordat het volle gewicht van aarde of zand het l-element staande blijft houden bij de ophoging. Een l-element kan hierdoor niet wegzakken, of geen stutting meer bieden. 

L-elementen zakelijk gebruik: bestel mét korting

Bent u ondernemer of een instantie? Zodra u betonnen L-elementen beroepsmatig wilt aanschaffen kunt u op interessante kortingen rekenen. Bezoek hiervoor de website L-elementen. 

https://www.betonpoer.com/