Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Gevelreiniging, een belangrijk onderdeel van woningonderhoud

Wanneer u een woning bezit, dan zorgt u uiteraard voor goed onderhoud. Want hierdoor blijft alles netjes en in goede staat. Echter wordt er vaak een belangrijk onderdeel overgeslagen. Want gevelreiniging wordt over het algemeen niet uitgevoerd. Terwijl dit vrijwel voor elk gebouw noodzakelijk is, ongeveer eens in de 10 tot 15 jaar. Uiteraard is dit afhankelijk van diverse factoren. Maar waarom moet uw gevel onderhouden worden? Omdat uw gevel in principe elke dag iets wordt aangetast. Want factoren als wind, regen en uitlaatgassen kunnen na verloop van tijd schade aan uw gevel creëren. Daarnaast is ook mos één van de grootste schadeveroorzakers. Om ervoor te zorgen dat de kans op gevelschade zo laag mogelijk te houden is het regelmatig laten reinigen van uw gevel noodzakelijk. Schakel hiervoor een gespecialiseerd bedrijf, want dan bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en een lange garantieperiode. 

JFE Bouw & Renovatie voor gevelreiniging in Twente

Woont u in de regio Twente en wilt u graag uw gevel laten reinigen? JFE Bouw & Renovatie is een gespecialiseerd bedrijf in de regio Twente. Zij komen graag bij u langs om uw gevel volledig te reinigen, zodat uw gevel weer in uitstekende staat is. Uiteraard maakt het niet uit of het om een woonhuis gaat of een bedrijfspand. Daarnaast maakt het ook niet uit of het om bakstenen, beton of andere materiaal gaat. Door een uitgebreide specialisatie is geen enkele klus te groot voor JFE Bouw & Renovatie. Wilt u bijvoorbeeld gevelreiniging in Enschede laten uitvoeren? De specialisten komen graag bij u langs om uw gevel te inspecteren en volledig te reinigen. Hierdoor zal uw gevel weer in goede staat verkeren en wordt de kans op toekomstige schade aanzienlijk verminderd. Daarnaast is het ook goed om eens in de 20 tot 30 jaar de gevel goed onder handen te laten nemen. Hierbij kunt u denken aan bakstenen, voegen en beton laten vervangen, maar ook uw gevel opnieuw laten impregneren. Hierdoor zal vocht niet binnen kunnen dringen. Heeft u hier vragen over? Of wilt u graag advies ontvangen over uw gevel? JFE Bouw & Renovatie is u graag van dienst!

Gevelreiniging laten uitvoeren door een specialist

Kiest u ervoor om uw gevel te laten reinigen? Schakel hiervoor dan een gespecialiseerd bedrijf in. Een gespecialiseerd bedrijf weet hoe de werkzaamheden moeten worden aangepakt. Dan bent u niet alleen verzekerd van uitstekende kwaliteit en een goede service, maar dan heeft u ook een langere garantieperiode. Want de meeste bedrijven zullen uw gevel eerst volledig inspecteren. Hierdoor kunnen onderliggende problemen naar voren komen en worden aangepakt. Daardoor zal uw gevel niet weer binnen enkele jaren aan onderhoud toe zijn door vochtproblemen en dergelijke, maar wordt de gevel weer volledig herstelt. Hierdoor is nieuw onderhoud pas weer nodig na 10 tot 15 jaar. Mocht er toch eerder onderhoud nodig zijn, dan kunt u wellicht een beroep doen op de garantieperiode. Kiest u voor gevelreiniging in Twente? Dan is JFE Bouw & Renovatie dé partij voor u! Bekijk de website en neem contact op. De specialisten komen bij u langs en zullen uw gevel reinigen, impregneren en volledig herstellen.