Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Pak je voordeel en kies voor tegels inclusief leggen!

Natural Stones is een tegelbedrijf die verschillende prachtige natuurstenen aan biedt. Het bedrijf heeft al veel ervaring op gedaan en hebben al veel mooie projecten achter de rug. De stenen die halen ze uit 3 verschillende landen, Italie, India en Spanje. Doordat ze al jaren ervaring hebben hebben, kun je een voordelige prijs krijgen wanneer je kiest voor tegels inclusief leggen. Er zijn verschillende aantrekkelijke prijzen, hierover lees je verder in het artikel. Je kan stenen kiezen voor natuurlijk de tuin, de badkamer of de vloer in huis. Ben je op zoek naar een mooi keukenblad? Dan kun je ook hiervoor terecht bij Natural Stones.

Verschillende aantrekkelijke prijzen

Nieuwe tegels kiezen kan behoorlijk lastig zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende natuurstenen en ieder hebben ze hun eigen unieke kleur, vorm en uitstraling. Bij Natural Stones kun je kiezen uit Natuursteen, Hardsteen, Graniet, Keramiek, Marmer en Composiet. Er is een groot aanbod aan verschillende keramische vloertegels en je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten wanneer je kiest voor tegels inclusief leggen. Je kan kiezen uit deze 3 pakketten:

  • Brons is 69,95 per vierkante meter

  • Zilver is 79,95 per vierkante meter

  • Goud is 89,95 per vierkante meter

Ieder pakket heeft de volgende dingen inclusief: 

  • Tegellijm 15 pakken

  • Voegmiddel 2 pakken

  • Plaatsen van tegels

  • Leveling systeem inclusief

Hoe duurder het pakket, hoe meer keuze je hebt uit de vloertegels. Ook zit er een verschil in maat en het leggen van de tegels. Het zijn aantrekkelijke en eerlijke prijzen. 

Keukenbladen en meer

Zoals ik eerder in het artikel noemde, zijn er ook verschillende keuzes in keukenbladen en worden deze op maat gemaakt voor jou en geplaatst door specialisten in het team. Echter kun je er ook terecht voor maatwerk als die van een vensterbank, dorpsel, schouw, tafelbladen of grafstenen.