Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Kosten van een dakkapel

Een dakkapel zorgt er allereerst voor dat je meer ruimte en zonlicht krijgt. Heb jij een donkere zolderkamer met een schuin dak? Laat een dakkapel plaatsen, zodat je meer ruimte creëert en voortaan meer lichtinval hebt. Daarnaast is het grote voordeel van een dakkapel dat de waarde van je woning stijgt. Dat een dakkapel een goede investering is, is voor veel mensen dan ook wel duidelijk, maar wat kost een dakkapel nou eigenlijk?

 

Wat kost een dakkapel ongeveer?

De prijs is afhankelijk van onder andere de soort dakkapel en de afmetingen ervan. Om je een goede indicatie van de prijs te geven, worden er hierna twee dakkapellen genoemd:

  • Een kunststof dakkapel met een hoogte van 1500 millimeter en een breedte van 1500 millimeter. Kosten hiervan zijn ongeveer 3.275 euro inclusief BTW.
  • Een kunststof dakkapel met een hoogte van 1500 millimeter en een breedte van maar liefst 4000 milliliter kost 4.810 euro inclusief BTW.
    Beide dakkapellen zijn berekend op basis van een dak met een dakhelling van 35 tot 45 graden.

Extra opties voor uw dakkapel

 

Naast een standaard dakkapel kun je ook kiezen voor extra opties. Hierbij kun je denken aan zijwandpanelen of een dakrandpaneel van Keralit of een elektrisch bedienbaar rolluik in je dakkapel. Voor zijwandpanelen betaal je ongeveer 250 euro en voor een dakrandpaneel ruim 350 euro. De kosten hiervoor zijn ook weer afhankelijk van de grootte van je dakkapel. Andere opties zijn onder andere ook nog het aanvragen van een omgevingsvergunning of het laten afvoeren van bouwmateriaal. Ben je benieuwd naar de kosten van de dakkapel die jij in gedachte hebt?

Vraag vandaag nog een offerte aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend en wordt gemaakt op basis van al jouw persoonlijke voorkeuren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons uiteraard ook mailen of bellen.

Klik op de link en vraag naar de specifieke kosten.