Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe kamerplanten kopen? Doe inspiratie op

Kamerplanten zijn de laatste jaren echt terug van weggeweest. Naar de laatste interieurtrends horen er planten in je woonkamer en/ of slaapkamer te staan. Kamerplanten in mooie potten, of gegroepeerd op krukjes. Het gaat dan vooral om de wat grotere kamerplant zonder bloemen, maar met veel groen blad. 

Grote collectie kamerplanten, voordelige prijs

Kom je eenmaal in het tuincentrum, waar je de grootste keuze verwacht in kamerplanten, dan is de prijs soms even slikken, want kamerplanten -mocht je het nog niet gemerkt hebben- zijn schrikbarend duur. Wie echter rechtstreeks bij de kweker koopt is meestal weer een stukje voordeliger uit. De veiling en tuincentra zitten er immers niet tussen. Natuurlijk is het niet te doen om zelf verschillende kwekerijen te bezoeken. Een kwekerij kweekt immers vaak maar enkele soorten kamerplanten, en dat in grote getallen. Daarom bestel je jouw nieuwe kamerplanten op MijnPlantje.nl, hier zijn kamerplanten van kwekerijen samengebundeld en verkrijgbaar binnen één webwinkel. 

Hoe je de plant het beste kunt verzorgen lees je eveneens op de website. Wat wordt jouw nieuwe kamerplant?

Hoe kun je bij de kwekerij kopen?

Op de website MijnPlantje.nl koop je indirect rechtstreeks bij de kwekerij. Alle kamerplanten, ook die in mooie sierpotten, koop je via de website – deze kamerplanten kom direct van de kwekerij. Dit komt niet alleen het assortiment ten goede, maar ook de kwaliteit. Kamerplanten van de kwekerij worden onder optimale omstandigheden en naar de laatste techniek gekweekt. Zo zorgt een kwekerij ervoor dat constant de sterkste variant van het ras gekweekt wordt. 

Keuze uit ruim 2000 soorten kamerplanten

Bestel je jouw kamerplanten bij MijnPlantje.nl, dan valt er gelukkig echt wat te kiezen. Je hebt namelijk de keuze uit ruim 2000 soorten kamerplanten! Kom daar maar eens om bij het gemiddelde tuincentrum! Het vormt daarnaast een pre dat je kunt kiezen uit vele soorten sierpotten, zo kun je direct voor jezelf, of als cadeau voor een ander, prachtige kamerplanten in sierpotten kopen op de website.

Bestelgemak en adviezen

Weet je nog niet welke plant voor jouw interieur het meest geschikt is? Bezoek de website voor het opdoen van de nodige inspiratie! Het fijne is dat je geheel kunt aangeven hoe hoog de plant ongeveer dient te zijn, wat de standplaats wordt, of het een donkere of lichte positie zal zijn, tot aan hoeveel waterbehoefte de plant mag hebben. Heb jij dus niet bepaald groene vingers, ook dan lukt het je om een geschikte plant te vinden.