Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Er staat een mooi appartement Estepona te koop

Trekt het jou om een eigen huisje te hebben aan de kust in Spanje, dan is dit jouw kans. Er staat namelijk een mooi appartement estepona te koop. Niet één maar meerdere huizen staan te koop in deze geweldige badplaats. Heerlijk vertoeven in een land met een lekker warm klimaat. Tevens staan deze appartementen op loopafstand van de stranden en het centrum. Beter kun je het niet hebben.  

De appartementen zijn echt heel mooi en bijzonder. Niet alleen de ligging is perfect. Deze woningen hebben alle luxe wat je maar kan bedenken. Niet alleen de huizen zelf zijn mooi, maar er is een 24 uurs beveiliging aanwezig. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een infinity zwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De huizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en tevens zijn er twee garages en een berging te vinden. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Op zoek naar een mooi huisje in Spanje? 

Wanneer je op zoek bent naar een woning in Spanje, dan kan je de hulp inschakelen van Vida del Sol. Dit is een onafhankelijk vastgoed gemeenschap welke gevestigd is in Marbella. Zij kunnen helpen met het vinden van een appartement estepona te koop. Zij weten als geen andere welke woningen in de verkoop staan of komen. Tevens kunnen zij advies geven over een appartement en eventueel een bezichtiging plannen. 

 

Van plan om te gaan verhuizen naar dit geweldige land, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken. Geen probleem. De mensen van Vida del Sol nemen alle wensen aan en gaan op zoek naar een passende woning, welke ook binnen jouw budget vallen.

https://www.vidadelsol.com/properties/scenic-apartments/