Het Thuisgevoel
Image default
Hobby en vrije tijd

Spelletjes die iedereen in huis moet hebben

Tegenwoordig zijn veel spelletjes online te spelen, echter zijn spelletjes spelen in het echt veel leuker en gezellig. Het heeft toch iets om met z’n alle aan tafel te zitten en spellen te spelen. De gezelligheid van het samenzijn is veel leuker dan alleen spelletjes spelen achter de computer bijvoorbeeld. Om die reden hebben wij een lijst opgesteld waarin de leukste spelletjes staan die je zeker in huis moet hebben als je houdt van een ouderwets gezellige spellenavond.

Monopoly

Het klassieke spel dat iedereen kent. Het is simpel om te spelen en je kunt het zo lang laten duren als je zelf wilt. Zo kun je met 1 potje Monopoly wel de hele avond bezig zijn. Of je kunt de versnelde versie spelen waardoor je meer potjes kunt spelen of er nog ruimte is om andere dingen op deze lijst te doen. Monopoly heeft veel verschillende varianten. Zo heb je de klassieke versie, maar tegenwoordig ook een aantal versies met bankpasjes om mee te betalen. Monopoly is beschikbaar in verschillende thema’s, dus er zit altijd iets tussen wat jouw interesses wekt.

Kaartspellen

Een kaartenset is een must-have in ieder huishouden. Met een spel kaarten kan je veel verschillende spellen doen. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo heb je spelletjes die populair zijn zoals pesten of hartenjagen. Omdat er zoveel variatie mogelijk is, is er altijd een spel wat iedereen graag wil spelen. Kaartspellen zijn vaker snel om te spelen waardoor je meerdere spellen op 1 avond kan spelen.

Risk

Een leuk strategisch spelletje wat bij veel mensen zorgt voor een leuke avond. Het is een spelletje waar bij nagedacht moet worden omdat iedere zet beslissend kan zijn. Dit kan echter ook een nadeel zijn als je gewoon lekker een spelletje wilt doen zonder na te denken. Risk is een spel waar je lange tijd mee bezig zal zijn, dus ben voorbereid op een lange, spannende avond.

https://moodzdesign.nl/product/kaartenset-teksten-en-quotes/