Het Thuisgevoel
Image default
Hobby en vrije tijd

Fortuin in uw voordeel veranderen

Hindoestaans architecturale systeem

De vastu Shastra is eigenlijk het Hindoestaanse architecturale systeem. Het is de wetenschap die mensen begeleidt bij het bouwen van huizen, forten en tempels. Deze wetenschap is sinds onheuglijke tijden in gebruik.. Er wordt aangenomen dat de architectuur die volgens deze wetenschap is gebouwd, de bewoners met horoscoop Stier een beter lot bezorgt. Er is eigenlijk de pseudo-wetenschap.

Volgens de filosofie van deze wetenschap, wordt aangenomen dat het huis met het oosten gezicht wordt beschouwd als een fortuinlijk. De reden hierachter is dat de zonnestralen rechtstreeks naar het huis komen en helpen bij het doden van schimmels en insecten. Deze stralen helpen bij het verwijderen van bacteriën, waardoor het huis een betere verblijfplaats wordt. Dit is zeker de meest voorkomende filosofie van deze oude wetenschap die ook door de wetenschap wordt aanvaard.

Deze filosofie suggereert ook dat de energiestroom van horoskop Widder een ​​cruciale rol speelt bij het beïnvloeden van het lot van een individu. Aangenomen wordt dat een vlotte stroom van energie binnen de architectuur helpt bij het bieden van betere kansen. Het is dus altijd aan te raden om de richtlijnen van Vastu Shastra te volgen om uw verblijfsplaats voorspoedig te maken.

Thakkura Pheru

Dit principe van Vastu Shastra biedt richtlijnen voor het bouwen van tempels. Het biedt ook richtlijnen voor het bouwen van huizen, steden en havens, zodat ze een goede harmonie met de natuur vertonen. Dit helpt bij het maken van deze architecturen een betere plaats.

Mandala Type

Volgens deze theorie is de architectuur gebouwd in de ronde vorm. Dit betekent de voltooiing van het chakra. Hierin worden de tempels, huizen en steden in de vorm van de cirkel gebouwd. Men gelooft dat de voltooiing van de chakra welvaart en geluk brengt.

De oude architecturen in de vormen van de forten en paleizen weerspiegelen perfect de betekenis van de Vastu Shastra. Deze zijn gebouwd in de buurt van de waterlichamen of hebben een directe verbinding met de natuurlijke bron van water. Afgezien van dit, zijn de meeste van de architecturen op het oosten gericht.

Zowel van de oude monumenten als van de boeken kan het belang van deze oude wetenschap niet worden genegeerd. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs beschikbaar is om deze wetenschap te rechtvaardigen. Er wordt aangenomen dat het volgen van deze richtlijnen je huis of kantoor zeker een betere plek zal maken om te wonen.

Er zijn verschillende vastu-consultants die hun diensten aanbieden. Deze experts beschikken over uitgebreide kennis over deze oude wetenschap. Met hun kennis begeleiden ze ons tijdens de bouw van onze huizen of kantoren of winkelcentra. Ze begeleiden ons waar de woonkamer moet worden gebouwd of in welke richting de keuken moet worden gebouwd. In dit type architectuur vindt een betere stroom positieve energie plaats.

Bron:
Zodiac Horoscoop