Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Uw huis verkopen in Amersfoort? Dan is Schoof Makelaardij uw ultieme partner

U bent toe aan een nieuwe plek? U wilt uw huis in Amersfoort verkopen? Mail, bel, of liever nog: loop dan eens naar binnen bij het kantoor aan de Everard Meijsterweg, op een steenworp van de mooie Amersfoortse binnenstad. Dit is het hoofdkwartier van waaruit Schoof Makelaardij al twintig jaar succesvol taxeert, aankoopt en verkoopt. Met als immer achterliggende gedachte: Eerst de klant, dan het pand.

Al twee decennia verkoopmakelaar Amersfoort en regio Eemland

Schoof Makelaardij is gespecialiseerd in onroerend goed in Amersfoort en de regio Eemland sinds 2001. Binnenkort is daar dus een klein feestje te vieren met het twintigjarig bestaan. De levensvatbaarheid van dit makelaarskantoor is te danken aan relevante vakkennis, ruime ervaring en een bijzondere affiniteit met de omgeving. De makelaars zullen geïnteresseerden tijdens een bezichtiging van alles over de stad Amersfoort en de regio kunnen vertellen. De groeistad in het midden van het land met pittoresk centrum en interessante geschiedenis vormt een prachtig stukje Nederland. Het is bij Schoof fijn, nee, de norm dat een verkoopmakelaar Amersfoort op haar duimpje kent. Dat zal potentiële kopers extra enthousiasmeren, zonder dat er gladde praatjes worden verkondigd: geen onzin, geen opsmuk. Waar dat wél verleidelijk is. Maar eerlijkheid duurt het langst, dat geldt uiteindelijk ook in makelaarsland. En dat weten ze bij Schoof Makelaardij maar al te goed.

Erkende makelaar

Het verkopen van huizen wordt dan ook gezien als een uitdaging waar oprichter Margitte Schoof en haar mensen graag de tanden in zetten. Daarbij zult u merken dat men er de juiste papieren kan overleggen: het NVM-lidmaatschap garandeert actuele markt-, vak en juridische kennis. De diverse aansprakelijkheidsverzekeringen bieden nog eens extra zekerheid. Dat alles bij elkaar geeft toch een goed gevoel?

Huis verkopen Amersfoort

Als u uw huis in Amersfoort wilt verkopen, zit u daarom goed bij Schoof Makelaardij. Zij beseffen als geen ander dat dit niet heel vaak voorkomt in een mensenleven. Het is begrijpelijk dat een dergelijke gebeurtenis stress kan opleveren, het gaat immers om uw spaarcenten, uw kapitaal. Misschien was u erg gehecht aan het huis, of juist totaal niet. Heeft u een nieuw pand op het oog, wilt u naar het buitenland, zijn er andere omstandigheden waardoor u wilt verkopen. Daar wordt zorgvuldig mee omgesprongen. Met een uitgebreide eerste afspraak leert u uw makelaar kennen en andersom. Dat heeft bij Schoof de hoogste prioriteit.

Persoonlijk contact

Die menselijkheid is nogal eens een ondergeschoven kindje in makelaarsland. Zo niet bij Schoof Makelaardij. De persoonlijke benadering, warmte en vriendelijkheid die u hier tegenkomt, zijn zeldzaam te noemen. Voor Schoof echter zijn ze de sleutel naar een mooie samenwerking, met alleen maar tevreden partijen. Makelaars die zich inleven in de situatie van de cliënt, waar vind je ze nog! Schoof en haar team bieden een goed luisterend oor, denken met de cliënt mee en zetten net dat ene stapje extra om u verder te helpen. Afspraken worden altijd nagekomen. Voordat u lukraak huis verkopen Amersfoort intikt op Google, is het zaak eerst na te denken wat voor benadering u zoekt. Bij Schoof gaan ze uit van de meest billijke: namelijk dat de cliënt zich graag serieus genomen ziet worden. Eerst de klant, dan het pand.

https://www.schoofmakelaardij.nl