Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Voel je thuis door woonaccessoires

Ben jij op zoek naar het echte thuisgevoel? Dan is je huis opfleuren met woonaccessoires echt een must! Je kunt door accessoires toe te voegen in huis een compleet andere sfeer en look creëren. Hiermee kun je je huis totaal aanpassen naar jouw wensen. Ga je voor lekker gevuld of ga je liever voor rustig? Alles is mogelijk! Door verschillende elementen toe te voegen krijgt je huis dimensie en een echt warm thuisgevoel. Met onze tips kom je al een heel eind, ook met een laag budget.

 

Vul je huis met een heerlijke geur en kaarslicht

Door kaarsjes toe te voegen in huis kom je al een heel eind qua sfeer maken. Het kaarslicht zorgt ervoor dat je echt een ontspannen setting creëert en je het echt huiselijk maakt. Je kunt met kaarsen kiezen voor normale kaarsen of geurkaarsen. Ben je echt van de lekkere geurtjes in huis? Dan kun je kiezen voor geurkaarsen welke de ruimte helemaal vult met een heerlijke geur. Ook kun je als het echt specifiek over geur gaat kiezen voor wax melts. Deze liggen in een speciale houder met een waxinelichtje eronder. De wax melt smelt vervolgens en geeft een geweldige geur af. Deze zijn in allerlei geuren te krijgen.

 

Fleur je tafel op!

Wil je jouw tafel thuis ook een make-over geven? Dan is een tafelzeil ook een leuke toevoeging die niet al te duur is. Je hebt verschillende soorten tafelzeil. Je hebt bijvoorbeeld wasbaar maar ook gewoon echt pvc-zeil. Van effen tot patronen alles is eigenlijk te krijgen! Zo kun je jouw tafel helemaal opfleuren en in combinatie met de kaarsen is dit echt superleuk.

 

Pimp je kastjes

Nog een goed budget proof artikel is plakfolie of raamfolie. Hiermee kun je elk kastje waar je op uitgekeken bent een nieuwe stijl geven. Je kunt elk meubel wat glad, vlak en vetvrij is beplakken met folie. Het aanbrengen is simpel maar dient wel secuur gedaan te worden. Ook kun je ruimtes met ramen een nieuwe look geven door een raamfolie met patroon. Zo heb je een compleet andere look met maar weinig moeite.