Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Bijzonder Cadier en Keer

Cadier en Keer is een klein dorp in Zuid-Limburg, gelegen op het Plateau van Margraten in de gemeente Eijsden-Margraten. Ondanks Cadier en Keer niet ver van Maastricht ligt, is het een echt Heuvelland-dorp. Het dorp vormt als het ware een scheiding tussen het Maasdal en Heuvelland. Dankzij de ligging aan de provinciale weg (N278) bent u zo in Maastricht of Valkenburg. Maar ook in Cadier en Keer is er genoeg te beleven!

Geniet van stad en land

Het dorp is omringd door bos, akkers, mergelgroeves en religieus erfgoed. Zo zijn er genoeg routes in en om Cadier en Keer. Denk hierbij aan prachtige wandelroutes over de heuvels waarbij u langs het eeuwenoude kasteel Groot-Blankenberg komt, maar ook een uitdagende wielrenroute die u leidt naar de befaamde Cauberg in Valkenburg. Liever genieten van een kop koffie mét een stuk Limburgse ‘vloaj’? In het dorp zijn er een aantal plekken te vinden waar u heerlijk kunt zitten. Ook kunt u elke woensdag verse boodschappen halen op de weekmarkt op het Raadhuisplein. Of u nou zin heeft in gezelligheid of rust, Cadier en Keer biedt het allemaal.

Alles dichtbij

Naast dat het dorp vlakbij Maastricht en Valkenburg gevestigd is, kunt u er ook voor kiezen om naar België of Duitsland te gaan. Als u 35 minuten met de auto rijdt, kunt u in Genk genieten van de rijke historie van deze stad. Als u toe ben aan een nieuwe garderobe, dan bent u met de auto in iets meer dan 30 minuten in Maasmechelen Village. En als u trek heeft in een echte Duitse schnitzel, dat kan! In iets meer dan 30 minuten kunt u in Aken zijn. Dat betekent dat u in december ook de kerstmarkt kunt bezoeken.

Wonen in Cadier en Keer

Heeft u interesse om bijzonder te wonen in Cadier en Keer? Een makelaar in Cadier en Keer kan u hierbij helpen. Van authentieke woningen tot nieuwbouw: er zit altijd een passende woning voor u bij.