Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

De activiteiten van het bedrijf omvatten de verkoop, aankoop van woningen

Het grootste makelaarskantoor is opgericht in 1997. De activiteiten van het bedrijf omvatten de verkoop, aankoop van woningen op de primaire en secundaire markt, commercieel onroerend goed, verhuur, advies en analyse. Gekwalificeerd uitzendpersoneel helpt bij het verkrijgen van subsidies, het afsluiten van een hypotheek en het juridisch begeleiden van transacties. Ten dienste van klanten van filialen. Het makelaarskantoor werkt actief samen met de beste ontwikkelaars en investeringsmaatschappijen.

Bedrijfsvoordelen: dynamische ontwikkeling, financiële stabiliteit; transparante relaties met klanten; individuele benadering van klanten uit alle sociale lagen; flexibele kortingssystemen; veel hypotheek- en gecombineerde kredietregelingen; gecertificeerd, ervaren personeel; snelle oplossing van problemen, dankzij de nauwe interactie tussen de afdelingen van het bureau (juridische, adviserende, analytische, hypotheekafdelingen, evenals bedrijfsontwikkeling, commercieel onroerend goed, human resources, marketing en reclame); dagelijkse publicatie van nieuwe nuttige informatie (recensies, nieuws over de vastgoedmarkt).

 

Een van de toonaangevende bedrijven biedt een breed scala aan diensten. Vrijwel elk probleem kan hier snel worden opgelost. Het bureau bestaat sinds 1997 en heeft gedurende zijn hele werk een groot netwerk van kantoren weten te creëren. Als u hier om hulp vraagt, kunt u zich bezighouden met de ruil, acquisitie en verkoop van de secundaire en primaire markten, maar ook adviesdiensten ondergaan en operaties uitvoeren met betrekking tot commercieel onroerend goed.

 

Appartement te huur 

 

https://be.propenda.com/