Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

De hoogste tijd om jouw woning te verkopen!

Op dit moment is de hypotheekrente enorm laag waardoor het voor een koper gunstig is om nu een woning te kopen. Dit betekent ook dat jouw woning, wanneer je die verkoopt, niet lang op de markt blijft liggen voordat die verkocht is. Maar waar moet je eigenlijk aan denken wanneer je een woning wilt gaan verkopen?

Huis te koop zetten?

Wanneer een woning te koop gezet gaat worden zijn er al een tal van stappen voorafgaand uitgevoerd. Denk hierbij aan het maken van geschikte foto’s. Veruit het belangrijkste om bij potentiële kopers de interesse te wekken. Zorg dus voor geschikte foto’s waarbij geen rommelige ruimtes te zien zal zijn. 

Schakel altijd een makelaar in!

Woon je bijvoorbeeld in Nijmegen of Arnhem, dan zal het verstandig zijn om een makelaar uit deze regio in te schakelen. Een makelaar Nijmegen of in de regio Arnhem vinden zal niet moeilijk zijn. Over het algemeen zijn er diverse bedrijven waar je terecht kan. Wees dus gerust kritisch wanneer je hiernaar op zoek gaat. Zo ben je bijvoorbeeld bij VIND Makelaardij aan het juiste adres wanneer je wilt kopen of verkopen. Zij denken graag met je mee en zorgen voor de complete afhandeling. Niet alleen zal de koop worden geregeld. Ook zorgen zij voor de waardebepaling bij het verkopen van je eigen woning. 

Wel het advies om altijd een makelaar in te schakelen waar jij je goed bij voelt. Al zal je bij VIND Makelaardij dit direct voelen en er een leuke verkoop of koop aan overhouden.