Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

DeurDirect.nl – voor perfect passende houten deuren op maat

Heb je een eigen woning, een appartement of een bedrijfswoning? Ben je in verband met een renovatie of verbouwing op zoek naar een deur op maat? Dan ben je bij DeurDirect.nl aan het juiste adres!

Groot assortiment

Naar welk type deur je ook op zoek bent, DeurDirect.nl heeft ze in huis. Houten voordeuren, houten achterdeuren, terrasdeuren, binnendeuren of garagedeuren. Voor elk soort woning, voor elke garage en voor elke smaak. We leveren onze deuren mét of zonder HR++ isolatie glas en ze zijn altijd voorzien van deurbeslag, dus de scharnieren en de sloten. Alle deuren zijn in diverse RAL-kleuren en verschillende designopties en uitvoeringen verkrijgbaar.

100% passend, 100% maatwerk

Een deur op maat kopen was nog nooit zo makkelijk.
Dat scheelt je een hoop werk en mogelijke onvrede achteraf. Want hoe nauwkeurig is je eigen meting? Een bij DirectDeur bestelde deur wordt op basis van nauwkeurige meetgegevens speciaal voor jou geproduceerd. Een van onze vakkundige medewerkers meet vooraf eerst lasergestuurd de maten van het kozijn op. Heeft het kozijn afwijkingen of is het kozijn niet helemaal haaks? Wij passen jouw deur gewoon hierop aan, waardoor jouw deur altijd past. Want elk kozijn is uniek of afwijkend. Wij slagen er altijd in, dankzij onze volledig gedigitaliseerd aangestuurde productielijn, jouw deur voor 100% passend te maken.

Snelle levering

Zodra jouw deur is ingemeten, beginnen we met de productie van jouw deur, die normaal gesproken binnen vijf werkweken gereed is. Vervolgens maken we een afspraak om jouw deur te monteren en komt een gecertificeerde vakman jouw deur afhangen. Desgewenst nemen wij jouw oude deur weer mee. Je hebt zelf nergens meer omkijken naar.

Duurzaam

Onze deuren zijn van FSC® gecertificeerd tropisch Merbau hardhout gemaakt. Jouw deur gaat dus extra lang mee.

Vragen?

Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt ons bellen maar je vraag ook via ons contactformulier stellen.