Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Een mantelzorgwoning kopen voor onze tante

Een mantelzorgwoning kopen werd de hoogste tijd voor mijn tante. Helaas heeft mijn tante een handicap en kan ze niet volledig voor zichzelf zorgen. Eerst had ze mijn oom die haar in het huis kon helpen, maar die is helaas overleden door een auto ongeluk waardoor ze nu alleen ervoor staat. Ze is behoorlijk alleen en daarom wilde haar een mantelzorgwoning aanbieden en deze bij ons in de buurt zetten. Zodat we haar beter kunnen helpen en ze zich niet meer alleen voelt.

Een op maat gemaakte mantelzorgwoning kopen

We wilden graag samen met haar een op maat gemaakte mantelzorgwoning kopen, zodat ze zeker weet dat het haar plekje is en alles naar haar wens is. Dus we hadden met z’n alle een afspraak gemaakt bij Chaletbouw Wernsen om daar eens te praten over verschillende opties. Tijdens de afspraak waren de medewerkers van het bedrijf erg vriendelijk tegenover ons en we konden meteen veel details bespreken. Mijn tante kon gelukkig goed vertellen wat ze zocht en wat ze echt totaal niet wilde in de mantelzorgwoning. Dat begreep de maker en daar zouden ze rekening mee houden. Een paar weken later hadden we de concepten binnen en het was precies zoals we het hadden bedoeld.

Een prachtige woning

Nadat we allemaal akkoord hadden gegeven aan het concept, kon de officiële bouw beginnen. Ze hadden een hele weekplanning gemaakt van wat er wanneer zou gebeuren tijdens de bouwperiode en dat was zeker fijn voor ons om te weten. In de tussentijd hadden we mijn tantes huis binnen no-time verkocht en heeft ze tijdelijk bij vrienden geslapen. Nu is haar mantelzorgwoning af en het prachtig geworden. Ze woont daar met plezier en elke dag komen er mensen langs om haar te helpen of gezelschap te houden. De ideale oplossing voor haar.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Chaletbouw Wernsen? Bekijk dan eens de website via www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie over hun gehele assortiment en u kunt altijd nog langskomen in hun showroom. Daar staan verschillende stukken van woningen die ze kunnen realiseren.