Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Eichholtz meubels bij Solfelt

Een thuisgevoel met Eichholtz meubels

Een echt thuisgevoel ontstaat wanneer je meubels koopt die passen bij jouw eigen stijl. Ga jij voor premium en voor kwaliteit, dan zit je bij het merk Eichholtz helemaal goed. Bij de woonwinkel Solfelt vind je een ruim assortiment. Of je nu een salontafel, een bank, een kast of accessoires zoekt, elk item is tot in de kleinste detail perfect afgewerkt.

Antiekverzamelaar stond aan wieg van Eichholtz

Het bijzondere aan dit merk is dat het ontstond door antiekverzamelaar Theo Eichholtz. Deze man werd vooral geboeid door koloniale meubelen in China. Door de jaren heen is Eichholtz een gerenommeerd merk geworden.

Luxe stijl

Het merk sluit perfect aan bij mensen die kiezen voor een luxe en exclusieve stijl. Als dat is wat jij wilt, dan vind je bij Solfelt ongetwijfeld wat je zoekt. Het mooie is vervolgens dat de meubelstukken met allerlei andere stijlen te combineren zijn. Vind jij een van de lampen van het merk fantastisch, maar kies je eigenlijk voor een romantische inrichting? Dat is geen enkel probleem. Het matcht eigenlijk altijd.

Eettafel van Eichholtz

Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe eettafel? Wat denk je van een prachtig rond model van dit exclusieve merk? Voortaan nodig je met nog meer plezier je vrienden en familie uit. Er is alle ruimte voor een high tea of een uitgebreid diner. Wil je persoonlijk advies, dan staan de medewerkers van de woonwinkel graag voor je klaar. Kies je voor Eichholtz meubels bij Solfelt…dan kies je voor kwaliteit.