Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

HK Living mokken en kopjes kopen?

Er zijn veel verschillende soorten mokken op de markt om uit te kiezen voor je dagelijkse koffie en thee. Voordat je echter een mok voor jezelf of een geliefde koopt, moet je nadenken over hoe hij eruit ziet, hoe sterk hij is, hoeveel hij kost en hoe goed hij warmte overdraagt. Dit betekent dat je moet kijken hoe lang het je drankje warm kan houden. Keramische kopjes zoals die van HK Living zijn de enige die het beste aan alle bovenstaande criteria voldoen.

Beter in het vasthouden van warmte

De eerste reden om keramische mokken zoals de HK Living kopjes te verkiezen boven die van andere materialen, is dat ze je drankje langer warm houden. Dranken die in keramische mokken worden geserveerd, verliezen langzamer warmte dan dranken die in mokken van andere materialen worden geserveerd. Dit komt omdat keramiek poreuzer is dan andere materialen, waardoor de warmte er langzamer doorheen gaat. Wanneer twee materialen met verschillende temperaturen in direct contact komen, gaat er warmte verloren. De kleine luchtbellen die zich in de poriën van keramiek vormen, werken als warmte-isolatie en vertragen het geleidingsproces. In eenvoudige woorden krijg je je hete koffie, zelfs als je deze lang laat staan.

Daarnaast hebben de HK Living kopjes en mokken een prachtige natuurlijke uitstraling. Mooie naturel kleuren en een tijdloos design.

Vriendelijker voor het milieu

Mensen zijn zich meer bewust geworden van wat ze doen en hoe ze het milieu en de gezondheid beïnvloeden, omdat de technologie is verbeterd en het gemakkelijker is geworden om over alles te leren. Als je plastic, papieren of piepschuimbekers gebruikt, kun je in plaats daarvan overstappen op keramische mokken. Plastic bekers breken helaas niet af in de natuur. Je kunt ook je ecologische voetafdruk verkleinen door keramische mokken of kopjes te gebruiken.

Je drankje smaakt beter

Wanneer je een mok vasthoudt die gemakkelijk in je handen is, veranderd het drinken ervan van een karwei in een plezierige ervaring. Keramische mokken hebben een goede textuur en zijn gemakkelijk vast te houden omdat de buitenkant van de mok niet heet wordt zoals de roestvrijstalen mok zou doen. Keramische mokken laten je drankje beter smaken.

Goedkoper

Omdat keramiek een goedkoop materiaal is, kunnen producten die ermee worden vervaardigd, worden gekocht tegen prijzen die aanzienlijk lager zijn dan de prijzen van vergelijkbare producten. Ze zijn goedkoper dan die van glas of staal. Wanneer mensen overwegen welke mokken ze moeten kopen voor hun dagelijkse dranken, zijn keramische mokken om een ​​aantal redenen de duidelijke winnaar. Een van de redenen waarom je dit soort kopjes zou moeten kopen, is dat het goedkoper is en langer meegaat dan alle andere kopjes.

Tip: bij Label123.nl shop je voordelig de producten van HK Living.