Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Vind hier een paar mooie wasrek ideeën

Een wasrek is nodig om je was te kunnen doen. Sommige kledingstukken of bepaalde kleden of stoffen kunnen niet in de droger en daarvoor kun je het beste een wasrek gebruiken. In dit artikel laat ik een paar wasrek ideeën zien die je helpen een wasrek beter te gebruiken zonder dat die in de weg kan staan of er slordig uit ziet. Er zijn verschillende dingen die je kan doen en die je zeker ook zullen helpen bij het inrichten van je huis. 

Houten wasrek

Een wasrek kan soms erg stom en slordig uit zien, zeker wanneer je er eentje van staal hebt, die bijvoorbeeld na een tijdje gaat roesten. Dit kan er lelijk uit komen te zien en dat wil je natuurlijk liever niet in het zicht hebben staan. 

Wil je graag wel een wasrek die in de woonkamer kan staan en er minder slordig uit ziet? Kies dan voor een mooi houten wasrek die bij de kleuren van je interieur past. Een houten wasrek ziet er al gelijk een stuk minder saai uit. 

Waslijn boven de wasmachine

Heb je een prachtige ruimte waar de droger en de wasmachine naast elkaar staan en mis je eigenlijk net een plekje voor een wasrek? 

Je kan een waslijn bovenaan de muur bevestigen wanneer. Zo houd je het simpel en dichtbij de wasmachine. Hoe handig is het dat je gelijk de was op kan hangen zonder dat je naar de andere kant van het huis hoeft te lopen? 

Wasrek aan de muur

Er zijn verschillende ophangbare wasrekken die je aan de muur kan bevestigen. De wasrekken kun je uitklappen en zo kan je makkelijk de was eraan ophangen. Het staat niet in de weg en het ziet er ook niet super stom uit. In feite kun je zelfs materiaal gebruiken zoals hout was een aparte look geeft aan de ruimte.