Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Zorg goed voor het meest belangrijkste onderdeel van uw woning!

Een dak is een belangrijk onderdeel van een woning. In een stad zoals Breda met vele platte daken zijn er daarom ook genoeg dakdekkers aanwezig. Dakdekkers houden zich doorgaans bezig met drie verschillende soorten dakwerken: dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovatie. Onder dakreparatie verstaan we het herstellen van lekkages of het vervangen van kapotte daken. Bij dakonderhoud gaat het om het reinigen van het dak en het uitvoeren van een professionele dakinspectie. Tot slot zal een dakdekker Breda bij dakrenovatie spreken over het vernieuwen van dakbekleding.

Periodieke onderhoud nodig?
Dakdekkers staan niet alleen klaar voor dakrenovatie maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door doelgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende financiële verassingen voorkomen. Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengd wordt. Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadium verholpen worden waardoor de kans op waterschade en lekkages beperkt wordt. Bij dakonderhoud kunt u denken aan een jaarlijks of halfjaarlijks onderhoud of aan een inspectie.

Houdt u het geld liever in eigen portemonnee?
Wilt u liever geld besparen door geen onderhoudskosten te hebben? Dan kunt u het beste EPDM laten leggen. EPDM is een synthetisch rubber die onderhoudsvrij is en milieuvriendelijk. Deze synthetische rubberfolie wordt vaak in een stuk aangebracht waardoor er geen onderlinge naden aanwezig zijn. Een van de vele voordelen is dat het wel 50 jaar megaat. EPDM dakbedekking wordt gelijmd, zonder enig brandgevaar. Hierdoor is het makkelijker aan te brengen dan de traditionele bitumen dakbedekking. Tevens biedt het een geschikte ondergrond voor groendaksystemen. EPDM kan volledig verkleefd worden op de ondergrond, bijvoorbeeld op gasbeton, hout en bitumen. EPDM is UV-bestendig, heeft een zeer hoge elasticiteit en is onderhoudsarm. Het heeft een dikte variërend tussen 0,75 mm en 3 mm. Bent u op zoek naar een dakdekker die voor u EPDM kan leggen? Ga dan op zoek naar een EPDM specialist.

Op zoek naar een dakdekker?
Vindt u het moeilijk om een dakdekkersbedrijf uit Breda te vinden, vraag dan in uw netwerk of zij ervaringen hebben met een dakdekker uit Breda. Zij kunnen een vrij duidelijk beeld geven over de kwaliteit die de dakdekker levert. Hebben uw kennissen geen ervaringen met dakdekkers uit Breda, ga dan online op zoek naar recensies. Een dakdekkersbedrijf kan veel voor u betekenen bij al uw dakwerken, van een renovatie tot vernieuwen van uw dak. Het is altijd aan te raden of een dakdekkersbedrijf aangesloten zit bij een branchevereniging of een logo van een keurmerk op de site heeft staan. Bedrijven met keurmerken worden regelmatig getest op kwaliteit.

https://www.vwdaken.nl/